Yasak Elma bugün var mı? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman?

Yasak Elma dizisi bu akşamki yayın akışında yer almadı.

Yasak Elma bugün var mı? Yasak Elma yeni bölümü ne zaman?
Yasak Elma dizisi bu akşamki yayın akışında yer almadı. Dizi takipçileri ise yeni bölümün ne süre yayınlanacağını merak etmeye başladı. Peki Yasaklanmış Elma bugün var mı? Yasak Elma yeni bölüm tarihi muhakkak oldu mu? İşte diziden son gelişmeler...

Her hafta pazartesi günü yayınlanan Yasak Elma dizisi, birçok dizide olduğu gibi corona virüsü sebebiyle çekimlerine duraklamak zorunda kaldı. Bu akşam da yayınlanmayacak olan Yasak Elma’nın yeni birim tarihi hakkında da demin bir tanımlama bulunmuyor.

YASAK ELMA BU AKŞAM VAR MI, YENİ BIRIM NE VAKIT?

Yasaklanmış Elma dizisinin bu akşam yayın akışında yok. Yasaklanmış Elma’nın yayınlama saatinde bu akşam ‘Aşk Şarkısı’ isimli film yer alıyor. Dizinin corona virüsü salgını sebebiyle ara verilen çekimlerinin ne vakit başlayacağı ve yeni bölümü ne vakit yayınlanacağı hakkında ise izah etme yapılmadı.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Kerim'in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika kadar işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika'nın yaptığı alçak planı anlar ve hayatlarından dışlamak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika'nın kendini kurtarmak için ettiği önerge ona çekici gelecektir. Halit ise Yıldız'ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır fakat Yıldız'ın kafası çoktan karışmıştır.

YORUM EKLE