Temmuz 2012

Temmuz 2012

Huzurlarınızda sandırıcı, iknatör ve şiirbaz'ın ta kendisi duruyor. Bir çok yeteneğin tek isimde buluştuğu kişi diyebiliriz ona. İnsanları hem güldürürken hemde düşündürebilen ender isimlerden biri. Kim mi bu? Yanıt çok basit, Ceyhun Yılmaz... Röportajı okurken, Ceyhun'un büyülü dünyasına sizde şahit olacaksınız.


Artık o mankenliği bıraktı. Uzun zamandır model eğitmenliği yapan ve Miss Turkey kızlarını yarışmaya hazırlayan zarafet eğitmeni Ayça Kuru'yla sizlerle buluşturuyoruz...


Bu ay, fotoğrafçımız Berkin Tuncar, gezelim görelim bölümü için Riva'yı ziyaret etti. İçinizi ferahlatacak manzara için tıklamanız yeter.


Ünlülerin astrologu Egemen Töreli’den aylık burç yorumlarınız temmuz sayımızda’da sizlerle…


Pulibet center;">Sempatik editörümüz Seda Pamuk'un gözünden birşey kaçmıyoru... Milena Accessories'ın başarılı tasarımcısı Hayriye Güler Harmancı'ya sizler için nasıl tasarımları yarattığını konuştuk.


Piste çıkınca, hem güzelliği hemde yeteneğiyle herkesi büyüleyen Black Widow karşınızda... İnanılmaz keman tınılarıyla sizleri çok uzaklara götürecek... Giyim tarzıylada göz zevkinizi en yüksek seviyeye çekmeye hazır içerde sizi bekliyor...


Mmest etkinlik grubunun gözdelerinden biri karşınızda Dj Mesut Ata... Gerek çaldığı müziklerle, gerekse de showlarıyla dinleyenleri kendine hayran bıraktaran, dj dünyasının farklı ismi olan Dj Mesut Ata'yı sizler için yakaladık. Bakın bakalım kendisini böyle görmüş müydünüz?


OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.



VODAFONE READER İLE IPHONE ve IPAD ÜZERİNDEN OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ.


Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2012, 22:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER