'Dolar 10 TL Olur' Dedikleri İçin Yargılanıyorlardı, Dolar 11'i Geçti...

"38 kişi dolar 7 TL’yi geçince attıkları tweetler nedeniyle yargılanıyor" Sanık avukatlarından Sanem Bahçekapılı dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bugünkü duruşmaya ilişkin “Yarın bir duruşmam var, 38 kişi 2018 ağustos ayında dolar 7 TL’yi geçince attıklar.

'Dolar 10 TL Olur' Dedikleri İçin Yargılanıyorlardı, Dolar 11'i Geçti...
s-cccd894ad2c50edf22528b4a948de2600cc57d

"38 kişi dolar 7 TL’yi geçince attıkları tweetler nedeniyle yargılanıyor"

Sanık avukatlarından Sanem Bahçekapılı dün Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bugünkü duruşmaya ilişkin “Yarın bir duruşmam var, 38 kişi 2018 ağustos ayında dolar 7 TL’yi geçince attıkları tweetler nedeniyle yargılanıyorlar. Dosyada, dolar 10 da olur dedi diye yargılanan insan var. Dolar 10 oldu, bakalım yarın ne olacak” demişti.Avukat Bahçekapılı 'Bu insanların hepsi sonunda beraat edecek ve devlet 38 avukata vekalet ücreti ödeyecek. Adliye böyle bomboş davalarla kaynıyor. Bilin bakalım bu bomboş davaların vekalet ücreti ve masraf paraları kimin cebinden çıkıyor?' diye sormuştu.Bahçekapılı bugün yaptığı paylaşımda duruşmanın hakim izinli olduğu için görülemediğini aktardı.Bahçekapılı 'Dün kalemi arayıp sorduğumda duruşma olacak denmişti ama bugün geldiğimde hakim izinliymiş, nöbetçi hakim de öğleden sonra bakarmış ama zaten kendi dosyası olmadığından mazeret verelimmiş' diye yazdı.

Ayrıca bakınız

Kara Perşembe: Faiz İndirimi Sonrası Dolar 11,29, Euro 12,83 İle Rekor Kırdı
TCMB'nin faiz indirim kararının ardından yabancı para birimleri, TL karşısında ciddi d... 354 18 Kasım, 16:54 Merkez Bankası'nın Faiz Kararından Sonra Ekonomistlerden Tepki Geldi: 'Uçurumdan İtiliyoruz...'
Merkez Bankası Neden Bağımsız Olmalı? Enflasyon ve TL Üzerindeki Etkisi Nedir?
Merkez Bankası'nın Tartışmalı Faiz Kararı Sonrası Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Çarpıcı Bir Paylaşım Geldi!
Necmettin Batırel Yüreklere Su Serpti: '13, 15, 20... Bunlar Hayal Mahsulü Rakamlar'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER