Hayvan Hakları Hâlâ Meclis'te Bekliyor: Yine Bir Yavru Köpeğin Bacakları Kesildi

Hayvanlara yapılan işkence haberlerine bir yenisi daha eklendi.

Hayvan Hakları Hâlâ Meclis'te Bekliyor: Yine Bir Yavru Köpeğin Bacakları Kesildi

Hayvanlara yapılan işkence haberlerine bir yenisi daha eklendi. Edirne'de bacakları kesilmiş halde yavru bir köpek bulundu. Yavru köpeğin bacaklarının simetrik bir şekilde kesildiği ve bandajlandığı öğrenildi.

Rahatsız edici görüntüler içerir!

s-df6546241cd6bef71b6288d7ef060b92090a37
Sohayko Derneği tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada Edirne'de arka bacakları kesilmiş bir yavru köpek bulundu.

Dernekten yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

s-420b4bf91845a76325eb8843198d1cf16201b4
Arka iki bacağı tamamen kesilmiş 6 aylık bir yavru… Bu akşam gelen ihbarla yine içimiz paramparça oldu. Kim bilir başına ne geldi?Edirne’de arka bacakları kesilmiş halde böyle bulunmuş bandaj yapılmış sadece, yaraları açık duruyormuş. Kesikler simetrikmiş ve maalesef kötü bir mahalledeymiş oradakiler birilerinin yapmış olduğundan şüpheleniyormuş.

Ayrıca yavru köpeğin tedavi için İstanbul'a götürüldüğü bilgidi paylaşıldı.

Ayrıca yavru köpeğin tedavi için İstanbul'a götürüldüğü bilgidi paylaşıldı.Ayrıca yavru köpeğin tedavi için İstanbul'a götürüldüğü bilgidi paylaşıldı. 'Fuat Avni' İsimli Sosyal Medya Hesabını Kullanan Mustafa Koçyiğit Müebbet Hapis Cezasına Çarptırıldı - Artık İçinize Atmak Yok! Patronunuz Bu Bileklikle Mutlu Olup Olmadığınızı Görebilecek - Evlerde Temizliğe Virüs Ayarı: Artık Temizliğe Daha Çok Vakit Ayrılıyor!
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER