'İş Kazasında Yaralanan İşçinin Kıyafetleri Ambulans Kirlenmesin Diye Çıkarıldı' İddiası

Şırnak Belediyesi'nin yapımına başladığı otobüs terminalinde beton dökülmesi sırasında iş kazası meydana geldi.

'İş Kazasında Yaralanan İşçinin Kıyafetleri Ambulans Kirlenmesin Diye Çıkarıldı' İddiası

Şırnak Belediyesi'nin yapımına başladığı otobüs terminalinde beton dökülmesi sırasında iş kazası meydana geldi. 5 işçinin yaralandığı kazada yaralanan bir işçinin kıyafetlerinin ambulans kirlenmesin diye çıkarıldığı iddia edildi.

s-3afb7d14511b617338656a65b48d0af9c477fe
AKP'li belediyenin inşaatına beton dökülmesi sırasında meydana gelen kazada 5 işçi yaralandı. İki katlı inşaatın büyük bir kısmının çöktüğü öğrenilirken yaralılar Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ambulans kirlenmesin diye kazada yaralanan bir işçinin kıyafetlerinin çıkarıldığı iddia edildi.

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ambulans kirlenmesin diye kazada yaralanan bir işçinin kıyafetlerinin çıkarıldığı iddia edildi. Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde ambulans kirlenmesin diye kazada yaralanan bir işçinin kıyafetlerinin çıkarıldığı iddia edildi. 6070b44ffcaf1ef72fc7eaa4.jpg
s-8d3f702cf32a3b6d5e295bbf22ca9d9891ce64

Bu haberler de ilginizi çekebilir

TRT Ana Haber Sunucusu Ersoy Dede'nin Sedat Peker'i Övdüğü Paylaşımlar Ortaya Çıktı! - AKP'li Çamlı: 'Laiklik Masaya Yatırılması Gereken Mühim Bir Problemdir' - Kılıçdaroğlu'ndan Buket Aydın'a 2019 Göndermesi: 'Başlamadan Önce Güzel Bir Kahkaha Bekliyorum Sizden'
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER