Milyonlarca Kişi Tarafından En Çok İzlenerek Trendler Arasına Giren YouTube Videoları

Bu bataklığa düştüğüm an kendimi kurtaramıyorum.

Milyonlarca Kişi Tarafından En Çok İzlenerek Trendler Arasına Giren YouTube Videoları

Bu bataklığa düştüğüm an kendimi kurtaramıyorum.

Hepimiz, zaman geçirmek için YouTube çıkmazına girerek saatlerce zaman harcıyoruz. Bazı videolar ise diğerlerine göre daha çok tercih ediliyor.

s-50c44a406b205fcd5a0f3099a94219f14f3297
Biz de geçtiğimiz hafta sen çok izlenen videolar ve içeriklerini sizler için derleyelim dedik

Geçtiğimiz günlerde Mesut Özil Fenerbahçe'ye transfer olmuştu biliyorsunuz ki...Geçtiğimiz günlerde ise ilk antrenmanına katıldı.

s-aae7e6ffbc30527497276663347100614e7e1b
Futbol camiasına adını yazdırmış yıldız ismin ilk antrenmana buradan ulaşabilirsiniz.

Herkesin merakla beklediği anı da sizlerle paylaşmıştık

Bir Rüya Gerçek Oldu! Mesut Özil Resmen Fenerbahçe'de -

Eğlence amaçlı yapılan '100 Kat Meydan Okuması' da en çok izlenenler arasında yer alıyor.

Eğlence amaçlı yapılan '100 Kat Meydan Okuması' da en çok izlenenler arasında yer alıyor.Eğlence amaçlı yapılan '100 Kat Meydan Okuması' da en çok izlenenler arasında yer alıyor. 600e125bfc72128355792050.jpg
Videoda; yüzümüze 100 adet sticker yapıştırsak, saçımıza 100 kat saç spreyi sıksak, kapımıza 100 adet bant yapıştırsak, yüzümüze 100 kere highlighter sürsek ve kafamızdan aşağı 100 kere ip sprey sıksak ne olur gibi soruların cevaplarını izliyoruz.

Alime Toprak'ın itirafı da en çok izlenenler arasında...

Alime Toprak'ın itirafı da en çok izlenenler arasında...Alime Toprak'ın itirafı da en çok izlenenler arasında...

Hikayenin ayrıntıları ise burada

Çocuklarına İşkence Yaptığı İçin Kocasını Öldüren Alime Toprak'ın Müge Anlı'daki Şaşırtan İtirafı ve Detaylar -

Sosyal medya dendiğinde akla ilk gelen isimlerden Orkun Işıtmak'ın yaptığı tatil de çok merak edildi.

Sosyal medya dendiğinde akla ilk gelen isimlerden Orkun Işıtmak'ın yaptığı tatil de çok merak edildi.Sosyal medya dendiğinde akla ilk gelen isimlerden Orkun Işıtmak'ın yaptığı tatil de çok merak edildi. Yaptığı tatilin bu kadar merak edilmesinin sebebi ise hiç para harcamadan gerçekleştirmiş olması...

Her kadının bilmesi gereken moda taktiklerinin yapıldığı içerik de trendlere girdi:

Her kadının bilmesi gereken moda taktiklerinin yapıldığı içerik de trendlere girdi:Her kadının bilmesi gereken moda taktiklerinin yapıldığı içerik de trendlere girdi: Videoda; günlük hayatımızda başımıza gelen kıyafet kazalarıyla ilgili bulunan pratik çözümleri hikayeleştirilmiş şekilde izliyoruz.

Hepimiz Berk Coşkun'un eğlenceli içeriklerine denk gelmişizdir. Kendisi yine bizleri ekranlara kilitleyerek günümüzü güzelleştirdi.

Hepimiz Berk Coşkun'un eğlenceli içeriklerine denk gelmişizdir. Kendisi yine bizleri ekranlara kilitleyerek günümüzü güzelleştirdi.Hepimiz Berk Coşkun'un eğlenceli içeriklerine denk gelmişizdir. Kendisi yine bizleri ekranlara kilitleyerek günümüzü güzelleştirdi. Hazırladığı içerikte, 50 farklı yemek yeme şeklini göstererek bizleri hem acıktırdı hem de eğlendirdi. Videonun sonunda bir sürprizi olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

CSKA Moscow - Fenerbahce Beko basketbol maçının özetine buradan ulaşabilirsiniz

CSKA Moscow - Fenerbahce Beko basketbol maçının özetine buradan ulaşabilirsiniz CSKA Moscow - Fenerbahce Beko basketbol maçının özetine buradan ulaşabilirsiniz

Çektiği TikTok videolarıyla milyonlarca takipçiye Buse Korkmaz, kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı.

Çektiği TikTok videolarıyla milyonlarca takipçiye Buse Korkmaz, kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı.Çektiği TikTok videolarıyla milyonlarca takipçiye Buse Korkmaz, kendisiyle ilgili merak edilen soruları cevapladı. 4.4 milyon takipçisi olan fenomeni hem özel hayatıyla hem de sosyal medya camiasıyla ilgili merak edilenleri açıklayarak şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

Karantina günlerinde en çok zaman geçirdiğimiz yer olan mutfak için verilen poğaça tarifi de ilgi çekti.

Karantina günlerinde en çok zaman geçirdiğimiz yer olan mutfak için verilen poğaça tarifi de ilgi çekti. Karantina günlerinde en çok zaman geçirdiğimiz yer olan mutfak için verilen poğaça tarifi de ilgi çekti.

Pandeminin bitmesini iple çektiğimiz bu günlerde okulların açılmasıyla birlikte başlayacak popülerlik rekabetine şimdiden hazırlanmak ister misiniz?

Pandeminin bitmesini iple çektiğimiz bu günlerde okulların açılmasıyla birlikte başlayacak popülerlik rekabetine şimdiden hazırlanmak ister misiniz?Pandeminin bitmesini iple çektiğimiz bu günlerde okulların açılmasıyla birlikte başlayacak popülerlik rekabetine şimdiden hazırlanmak ister misiniz?

Sempatik yapısı ve içtenliğiyle sevdiğimiz Meryem Can da ufak bir test yaparak bizlerle paylaştı.

Sempatik yapısı ve içtenliğiyle sevdiğimiz Meryem Can da ufak bir test yaparak bizlerle paylaştı.Sempatik yapısı ve içtenliğiyle sevdiğimiz Meryem Can da ufak bir test yaparak bizlerle paylaştı. Çektiği videoda İstanbul'un 10 farklı semtine içi dolu cüzdan bıraktı ve gizli kamerayla cüzdanı bulan kişilerin nasıl tepki verdiğini ve ne yaptıklarını çekti.

İnternetin temel ihtiyacımız haline geldiği bu günlerde bir hafta boyunca internetsiz bir ortamda kalırsanız ne mi olur?

İnternetin temel ihtiyacımız haline geldiği bu günlerde bir hafta boyunca internetsiz bir ortamda kalırsanız ne mi olur?İnternetin temel ihtiyacımız haline geldiği bu günlerde bir hafta boyunca internetsiz bir ortamda kalırsanız ne mi olur?

Adnan Menderes neden idam edildi sorusunun cevabı da merak edilenler arasındaydı:

Adnan Menderes neden idam edildi sorusunun cevabı da merak edilenler arasındaydı:Adnan Menderes neden idam edildi sorusunun cevabı da merak edilenler arasındaydı:

İlk hükümdar olan ve en güçlü kadınlar arasında yer alan Tomris Hatun'un büyüleyici hikayesi...

İlk hükümdar olan ve en güçlü kadınlar arasında yer alan Tomris Hatun'un büyüleyici hikayesi...İlk hükümdar olan ve en güçlü kadınlar arasında yer alan Tomris Hatun'un büyüleyici hikayesi...

Kendisiyle ilgili içeriğimiz ise burada

9 Maddeyle Dünyanın İlk Kadın Hükümdarı: Tomris Hatun -

Siz en çok hangi içerikleri izliyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir

Eşiyle Cinsel İlişkiye Girmek İstemediği İçin Oyuncak Bebeklerle İlişki Yaşayan Tuhaf Adam - Neler Var Neler! Pandemi Döneminde Aldıkları En Gereksiz Şeyi Paylaşırken Herkesi Güldüren 19 Takipçimiz - Yaptığı İllüstrasyonlarla Kadının Toplumdaki Yerini Başarılı Bir Şekilde Eleştiren Sanatçı: Lainey Molnar
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER