İbrahim Murat Gündüz ve Gastronominin sınır tanımayan kahramanı Arif Solukanoğlu

İş insanı İbrahim Murat Gündüz’ün 13 yıllık dostu Türk gastronomi dünyasının tanınmış ismi Şef Arif Solukanoğlu, uzun yıllara dayanan tecrübeleri ve başarısıyla hem yurtiçinde hem yurt dışında gastronomi konusundaki çalışmalarıyla büyük takdir topluyor. İbrahim Murat Gündüz'ün yakın dostu olan Arif Solukanoğlu,  bayram tatilinde Gündüz’ü ve kızını Bodrum'un gözde ve trend mekanlarında ağırladı.

İbrahim Murat Gündüz ve Gastronominin sınır tanımayan kahramanı Arif Solukanoğlu

Kurban Bayramı tatili kapsamında üç gün boyunca Bodrum Gölköy Cennet koyunda bulunan Bodrum’un en lüks otellerinden Akana Otel'de konaklayan İbrahim Murat Gündüz ve kızı Hülya Duru Gündüz, dünyaca ünlü Şef Arif Solukanoğlu'nun özel ilgisiyle gerçekten ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşadılar. Solukanoğlu, tatil süresince İbrahim Murat Gündüz’ü ve kızını Bodrum'un trend mekanlarından birisi olan Yalıkavak'ta bulunan ruins’e götürerek, turistik ve gastronomik bir yolculuğa çıkardıktan sonra misafirlerine Yalıkavak Marina'da şubesi bulunan ünlülerin uğrak yeri Zuma Restoran'da unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşattı. Arif Solukanoğlu, misafirlerini adeta gastronomik şölene davet ederek, unutulmayacak anılarla dolu bir gece geçirmelerini sağladı.

Şef Arif Solukanoğlu'nun profesyonel kariyeri de büyük hayranlık uyandırıyor. Gastronomi alanında yurtdışında önemli deneyimler edinen başarılı şef   2001 yılında başladığı gastronomi kariyerine Çırağan Palace Kempinski otelde başladıktan sonra sırası ile Sultanahmet Four Seasons Hotel,  Çeşme Sheraton Otel, Türkbükü  Maki Otel bünyesindeki Chef De Partie, Türkbükünde bulunan  Maçakızı Hotel'de Junior Chef olarak görev yaptıktan sonra,

Casa Lavanda, La Ciau Tornavent ve No:81 Hotel Daze gibi prestijli mekanlarda Executive Chef olarak çalıştı.

İbrahim Murat Gündüz, her fırsatta  Arif Solukanoğlu için övgü dolu sözler sarfederken dostu Arif Solukanoğlu’nun, sadece bir lezzet ustası değil, aynı zamanda bir lezzet kahramanı olarak adlandırılmayı hak ettiğini belirtti.

https://www.evosangels.com/amp/hayattan/ibrahim-murat-gunduz-unlu-organizatoru-tebrik-etti-h355514.html

https://www.evosangels.com/amp/hayattan/ibrahim-murat-gunduz-is-dunyasinda-attigi-adimlar-ile-dikkatleri-h355086.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER