'Taş Kağıt Makas'ta büyük kavuşma gerçekleşecek mi? 'O gün geldi babam, beş senelik karanlık bitiyor'

''Taş Kağıt Makas' dizisinde büyük bir kavuşma yaşanacak mı? Ana karakterin babası geliyor ve beş yıllık karanlığın sonu belki de yaklaşıyor. Heyecan dolu yeni bölümü kaçırmayın!

'Taş Kağıt Makas'ta büyük kavuşma gerçekleşecek mi? 'O gün geldi babam, beş senelik karanlık bitiyor'

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Dizisi Hakkında

Her yeni bölümüyle heyecan dolu anların yaşandığı Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi, MF Yapım tarafından hazırlanmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin bulunmaktadır.

Son Bölümde Neler Oldu?


Son Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz bölümde izleyicileri şaşırtan gelişmeler yaşandı. Tanıtımda yer alan "Bu kez güçlüler değil, haklılar kazanacak" repliği, adaletin zaferi için umut verici bir mesaj verdi.

Oyuncu Kadrosu


Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve diğer başarılı isimlerin paylaştığı dizi, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Aytaç Uşun, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi yetenekli oyuncuları da bünyesinde barındırmaktadır.

Yayın Günü ve Saati

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisi, her çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşmaktadır.

  • Yapım: MF Yapım
  • Yönetmenler: Yusuf Pirhasan, Volkan Keskin
  • Oyuncular: Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Yüsra Geyik, Bülent Seyran, Atsız Karaduman, Aytaç Uşun, Selim Galip, Anıl Taşezen
  • Yayın Günü: Çarşamba
  • Yayın Saati: 20:00
Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER