2024 Voleybol Milletler Ligi Antalya'da Heyecanla Başladı

2024 Voleybol Milletler Ligi, Antalya'da başladı! Dünya genelinden gelen voleybol ekipleri heyecan dolu maçlar için sahaya çıktı. Takımını desteklemek için bu büyük etkinliği kaçırma!

2024 Voleybol Milletler Ligi Antalya'da Heyecanla Başladı

2024 Voleybol Milletler Ligi Antalya'da Başladı


2024 Voleybol Milletler Ligi Antalya'da Başladı

2024 Voleybol Milletler Ligi heyecanı Antalya'da başladı. Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadaki ilk maçına Japonya karşısında çıktı. Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşen mücadelede ilk seti Japonya 25-23'lük skorla kazandı. Konuk takım, ikinci seti de 25-21 alarak durumu 2-0 yaptı. Ancak Filenin Sultanları, toparlanarak üçüncü seti 25-23 ve dördüncü seti de 25-20 kazanarak skoru 2-2'ye getirdi. Final setinde üstünlük kuran Japonya, mücadeleyi 3-2 kazanarak ev sahibi takıma mağlubiyet yaşattı. Bu sonuçla Filenin Sultanları'nın 22 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Kadrosu


A Milli Kadın Voleybol Takımı Kadrosu
  • Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin
  • Pasör Çaprazları: Melissa Vargas
  • Smaçörler: Hande Baladın, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Derya Cebecioğlu, Tuğba İvegin
  • Orta Oyuncular: Zehra Güneş, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı
  • Liberolar: Simge Aköz, Gizem Örge, Ayça Aykaç Altıntaş

Filenin Sultanları'na Destek Verdi


Filenin Sultanları'na Destek Verdi

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Antalya'da düzenlenen 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde mücadele ederken ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli de tribünden takımı yalnız bırakmadı.

"Gurur Duyuyoruz"

Maçı heyecanla izleyen Aras Bulut İynemli, "A Milli Kadın Voleybol Takımı geçen sezonki başarılarıyla bize büyük mutluluk ve gurur yaşattı. 2024 Voleybol Milletler Ligi'nde de harika sonuçlar elde edeceklerine inancım tam. Bu akşam Japonya ile oynanan maçta kadın voleybolcularımızı tribünden destekledik. Onlarla gurur duyuyoruz ve desteklemeye devam edeceğiz. Kadın voleybolunda daha nice zaferlere imza atacaklarına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER