Aydan Şener ve Deniz Ertem Aydoğar İle Nehir Söyleşisi

Aydan Şener ve Deniz Ertem Aydoğar ile Nehir söyleşisi keyifli anların paylaşıldığı bir buluşma. Ünlü isimlerin deneyimlerinden ilham alabilirsiniz.

Aydan Şener ve Deniz Ertem Aydoğar İle Nehir Söyleşisi

Deniz Ertem Aydoğar’ın nehir söyleşisi ile ‘’Anayurt Kitap’’ tarafından yayımlanan kitapta Aydan Şener, geniş bir yelpaze ile okuyucuya sesleniyor. Kadın sağlığından güzelliğe, değişen ruh hallerinden anneliğe, kadınlık hallerinden insanlık hallerine kadar iç dünyasını paylaşıyor.

Kitaptan Bir Alıntı

Kitabın ön sözünde Aydan Şener, annesi ve kızıyla olan ilişkisini şu şekilde anlatıyor:
‘’Anne olduğumda annemi çok iyi anladım. Dünyaya bin kere gelsem kızın ‘’Aydan’’ olarak gelmeyi isterdim. Dünyaya bin kere gelsem bir de kızım, canım Ecem’in annesi olarak gelmeyi isterdim. Kucağıma aldığım ilk andan bu yana kalbimin çarpıntısı hiç azalmadı sana kızım. Sizi çok seviyorum.’’

Aydan Şener, annesinin ve anne olmanın kendisinde yarattığı duyguları en samimi ifadelerle belirterek kitabı okuyan herkesi iç dünyasına davet ediyor.

Doktor Nur Topçu'nun Gözünden Kitap


Doktor Nur Topçu'nun Gözünden Kitap

Kitapta güzellik, sağlık ve estetik konularında bilgi ve birikimleriyle konuk yazar olarak yer alan Doktor Nur Topçu, Aydan Şener'in dünyasından izler taşıyan esere katkıda bulunuyor. Topçu, yıllarca kendisine yöneltilen soruları bir kitapta toplama fikrini sıcak karşılayarak deneyimlerini paylaşmanın gururunu yaşıyor.

Aydan Şener, birikimlerini okuyucularıyla paylaşmanın kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtiyor. Okurlarıyla buluşup dertleşmek ve onlarla etkileşimde bulunmanın önemine vurgu yaparak, imza günlerinde sevenleriyle bir araya gelmeyi sabırsızlıkla beklediğini dile getiriyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2024, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER