Aynı kıyafeti giyen Türk ve yabancı ünlüler! Kim daha iyi taşıyor

Aynı kıyafeti giyen Türk ve yabancı ünlüler! Kim daha iyi taşıyor

Aynı kıyafeti giyen Türk ve yabancı ünlüler! Kim daha iyi taşıyor

Kendall Jenner geçtiğimiz günlerde gerçekleşen doğum gününde Demet Akalın'ın çok konuşulan çizmelerini giydi. Meşhur çizmeyi ilk olarak Rihanna giymişti.


Rihanna ve Demet Akalın daha önce de bu yeşil elbiseyle gündeme gelmişti.


Hadise'nin O Ses Türkiye'de giydiği elbisenin gömlek versiyonu Rita Ora tarafından giyilmişti.


Hadise geçtiğimiz yıllarda da ünlü bir marka işbirliği olan ceketle Rita Ora'yla pişti olmuştu. Bu ceketi çok sevmiş ve hem O Ses Türkiye'de, hem de gece gezmesinde giymişti. Hadise'nin bir gözü Rita Ora'da gibi.


Şeyma Subaşı Hailey Baldwin'le ilk kez aynı elbiseyi giymiyor. Geçtiğimiz Cadılar Bayramı'nda giydiği elbise de ünlü modelin daha önce giydiği bir elbiseydi.


Şeyma Subaşı'nın gelinliği de Hailee Steinfeld'in giydiği elbiseyle pişti olmuştu.Çünkü iki tasarım da aynı markaya aitti.


Ece Sükan ve Nicole Kidman yıllar önce aynı elbiseyle gündeme gelmişti.


Fahriye Evcen'in kına gecesi elbisesi Selena Gomez başta olmak üzere pek çok ünlünün giydiği elbisenin aynısı değildi ama ondan esinlenilerek dikildiği açıktı.


Fahriye Evcen'in Cannes Film Festivali'nde giydiği beyaz elbise de Olivia Culpo'nun giydiği bir elbiseydi.


Serenay Sarıkaya ünlü bir defileyi izlemeye giderken tasarım bir elbiseyle dikkat çekmişti. Aynı elbiseyi Kylie Jenner da giymişti.


Asuman Krause'nin elbisesi de orijinal olmayan benzerler kategorisinde. Kim Kardashian aynı elbisenin orijinalini giymişti.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER