Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti (Pelin Öztekin evleniyor)

Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti (Pelin Öztekin evleniyor)

Zayıfladılar, evrim geçirdiler, hayatları değişti (Pelin Öztekin evleniyor)

Oyuncu Pelin Öztekin 153 kiloya çıkınca 2015'te mide ameliyatı olmuştu. İki yılda 90 kilo verip 63'e düştü.


Pelin Öztekin, şimdi de aradığı aşkı buldu ve evlilik yolunda ilerliyor.


Haziran'da Berk Uğuz ile aşk yaşamaya başlayan Pelin Öztekin'in liseli aşkıyla evlilik kararı aldı. Önümüzdeki yaz evlenmeyi planlıyorlar. 


Pelin Öztekin ''Lisede okurken Berk'e platonik olarak aşıktım. Yıllar sonra bir mucizeyi yaşıyoruz. Birbirimizin kıymetini çok iyi biliyoruz'' dedi.


Pelin Öztekin daha önce meslektaşı Kıvanç Baran Arslan ile aşk yaşıyordu. Çift nişanlanmıştı ancak daha sonra yollarını ayırdı.


Pelin Öztekin


Türkiye'nin en güzel mankenlerinden Tülin Şahin son olarak Victoria Secret'ın defilesinde pembe halıda boy göstererek gururumuz olmuştu.


Fiziği ve tavırlarıyla hayran bırakan Tülin Şahin'in mesleğe adım attığı ilk yıllarda aslında kilolu olduğunu biliyor muydunuz?


İşte şimdi neredeyse sıfır beden gibi gözüken Tülin Şahin'in yıllar önceki hali...


Tülin Şahin'in 65-70 kiloluk halini bilmiyor olabilirsiniz. Tülin Şahin, bu fotoğrafta bambaşka biri gibi gözükmüyor mu?


Güzel model podyumlardan uzaklaşma tehlikesiyle karşı karşıya kalınca 27 kilo birden verdi.


İşte Tülin Şahin'in 20 yıl önceki fotoğrafları...


Tülin Şahin


Tülin Şahin


Tülin Şahin


Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde 'Aslıhan' karakterini canlandıran Ece İncebay'ı yeni görüntüsüyle şaşırttı.


"SOYADIMIN HAKKINI VERİYORUM"

Geçirdiği mide ameliyatının ardından 38 kilo veren Ece İncebay, yeni haliyle herkesi şaşırtmayı başardı. İncebay, verdiği bir röportajda "Soyadımın hakkını veriyorum artık" demişti.


İŞTE ECE İNCEBAY'IN SON HALİ;


Emel Müftüoğlu, Kasım 2016’da 80 kiloya çıkınca sağlık sorunları yaşamaya başlamıştı. Yakınlarının “Artık ameliyat olmalısın” şeklindeki ısrarları sonucu 1 yıl önce mide küçültme ameliyatı oldu. 30 kilo verip 50’ye kadar düştü. 1.56 boyundaki şarkıcı ideal kilosuna kavuştu.


Önceki gün İstinyepark’ta görüntülenen Emel Müftüoğlu “Çok iyiyim ve sağlıklıyım” dedi.


Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu, Mart 2016’da 80 kiloydu. Korkmasına rağmen mide ameliyatı oldu. 8 ayda 27 kilo verip 53’e kadar indi.


Gülşah Saraçoğlu “Kendinizi nasıl hissediyorsunuz?” sorusuna şu cevabı verdi:



“Elbise diktiğim artistler gibiyim. Bazı ünlü arkadaşlarım bana ‘Sahneye çıkmanın zamanı geldi’ diye takılıyor. Televizyon programı için teklifler almaya başladım bile.”


Oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, önceki gün Akmerkez'deydi.  'Kalbimdeki Deniz' setinde Kutsi'nin attan düşmesiyle ilgili konuşan oyuncu, "Normalde bir ay yatması lazımdı, yedinci günde sete geldi. İğneyle ayakta duruyor" dedi.


110 kilodan 60'a düşen Yeşim Ceren Bozoğlu, "Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum" şeklinde konuştu.


Oyuncu rol için bir daha kilo almayacağını da sözlerine ekledi.


İşte yeni model Yeşim;


Atv'deki 'Seven Ne Yapmaz'da oynayan Şeyla Halis ise 1 yılda 40 kilo verdi. Oyuncunun mide ameliyatı olduğu iddia edildi.


Ancak Şeyla Halis ''Diyet ve sporla zayıfladım. Ameliyat olmadım'' dedi.


Okan Karacan mide küçültme ameliyatı sonrasında  günden güne eriyor.


Prodüksiyon şirketi ve köfteci dükkanı açarak ticarete atılan Okan Karacan, zayıfladıktan sonra ilginç roller geldiğini ancak oyunculuğu düşünmediğini açıklamıştı.


Gördüğü tedavi ile fazla kilolarından kurtulan Okan Karacan, geçtiğimiz yaz eşi Zeynep Karacan ile Alaçatı’daydı.


140 kilodan 80 kiloya düştüğünü söyleyen Karacan “Artık rahatça gezebiliyorum” dedi. 


'Ayakkabılarımı bile bağlayamıyordum'




140 kiloya ulaştıktan sonra ameliyat kararı alan Okan Karacan, "Ayakkabılarını bile eğilip bağlayamayan birisiydim. Eşim Zeynep 7 aylık hamile iken benim obezite cerrahisi ile zayıflama olayım gündeme geldi. Önce korktum, oğlumu kucağıma alayım dedim ama sonra doktorlar 'Alican seni daha sağlıklı görsün, şimdi ameliyat olmanda fayda var' deyince ameliyat oldum" diye konuştu.



Yaşam tarzını baştan aşağı değiştirdi


Ameliyat sonrası 1 yılda 60 kilo vererek 80 kiloya düşen Okan Karacan, yaşam tarzını da baştan aşağı değiştirdiğini söyledi. Okan Karacan, "Şu an 80 kiloyum. Arabayı çıkardım hayatımdan. Toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Çok sosyalleştim. Hızlandım, yürüyorum" dedi.

Okan Karacan'ın son hali...


Uzun süredir ekranlara ara veren Berna Laçin bağırsak problemi nedeniyle sıkı bir diyete başladı.


Bağırsak sistemindeki bozulma nedeniyle GAPS diyetine başlayan Berna Laçin, kısa sürede fazla kilolarından kurtuldu.


Berna Laçin, Instagram'da paylaştığı bu fotoğrafın altına ''Yaz günü etrafımda börek, pasta uçuşurken o kadar azmettim zayıfladım, şöyle karnımı içeri çekip bir fotoğraf paylaşmayı haketmedim mi yav? Fotoshop yapmadık ya biraz artistik durduk be abilerim, ablalarım... Kıskanma ne olur, yeme senin de olur. (Bu arada zayıflama diyeti değil bağırsak problemim için GAPS diyeti ile tedavi oldum.)'' notunu düştü.


GAPS DİYETİ NEDİR?



Bozulan bakteri dengesini (disbiyozis) düzeltmek; hasarlı, yaralı, ülserli, ateşli, sızıntılı bağırsak (leaky gut syndrome) duvarını ve bağırsak epitel dokusunu iyileştirmek için uygulanan özel bir beslenme programıdır.


Ezgi Mola şöhretinin ilk yıllarında tonton bir oyuncuydu. Ama özgüvenini geri kazanmak için zayıflamaya başladı.


Tatil sezonunu oyuncu Enis Arıkan ile Antalya'da açan Ezgi Mola'nın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarda fit hali takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.


Güzel oyuncunun büyük beğeni toplayan fotoğraflarına çok sayıda yorum yapıldı.


Ezgi Mola verdiği kilolarla adeta yeniden doğdu.


Emre Aydın geçen sene evlendiği Eda Köksal sayesinde 14 kilo verdi. 85 kilodan 71 kiloya düştü.


Emre Aydın “Eşimin desteği ile eski kiloma kavuştum. Bana her gün spor yaptırıyor. tüm diyet yemeklerimi kendisi hazırlıyor” dedi.


2 YILDA 35 KİLO VERDİ

Star TV’de izdivaç programı sunan Zuhal Topal, Yenibosna’daki Starcity Outlet Center’da düzenlenen söyleşide nasıl zayıfladığını açıkladı. “3 yıl önce kızım Lina’ya hamileyken kilo aldım. Doğurunca emzirerek zayıfladım. Sonra diyete başladım. Az ve sık yiyorum. Her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. 2 yılda 35 kilo verdim” dedi.


Tüp mide ameliyatı yöntemiyle 60 kilo veren Hamdi Alkan, ameliyat sonrası "Keşke daha önce olsaydım" diyerek, kararı hakkında mutlu olduğunu açıkladı.


Seren Serengil bundan kısa süre önceye kadar balık etliydi. Ama gerek sağlık sorunları gerekse kilolu hallerinden sıkılması onu yeni Seren olmaya itti. Mide ameliyatı olan Seren Serengil kilolarından kurtuldu. Sıkı bir diyet ve sporla da süper bir görünüme kavuştu.


Işın Karaca şöhretinin ilk yıllarında sahnelerin güçlü sesi ama kilolu yıldızıydı. Bir gün kızı Mia için kilo vermeye karar verdi. İnaılmaz bir azimle zayıflamaya başladı. Kilolarından kurtuldu ve yepyeni bir Işın Karaca vardı karşımızda.


Opera sanatçısı Hakan Aysev bir zamanlar çok kiloluydu. Ama geçirdği mide ameliyatı ve dikkat etmesi sonucu kilo vererek hayatı değişti.


Oyuncu Ümit Erdim de azimle kilo verip yepyeni bir görünüme kovuşanlardan. Erdim'in de yaşadığı değişim inanılmaz.


O da bir zamanlar kilolu bir ünlüydü! Sahnede daha rahat etmek istedi. Fatih Ürek geçirdiği mide ameliyatından sonra 98 kilodan 75 kiloya düştü.


Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2017, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER