Bay Sinema Türker İnanoğlu'nu Uğurladı

Bay Sinema, Türk sinemasının efsane ismi Türker İnanoğlu'nu son yolculuğuna uğurladı. Türk sinemasının değerli ismi için düzenlenen veda töreni duygusal anlara sahne oldu.

Bay Sinema Türker İnanoğlu'nu Uğurladı

'Bay Sinema' olarak anılan Türker İnanoğlu, 2 Nisan'da aramızdan ayrıldı. Ünlü yapımcı ve yönetmen, 87 yaşında vefat etti. Maslak Show Center'ın sahnesinde düzenlenen veda töreninin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi. İnanoğlu'nun cenazesine; Hülya Koçyiğit, Zafer Ergin, Emel Sayın, Orhan Gencebay, Hülya Avşar, Cem Yılmaz, Nehir Erdoğan, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve Birol Güven gibi sanat dünyasından birçok isim katıldı.

"40 YILDIR MÜCADELEYİ BİRLİKTE VERDİK"



Sinema ve televizyon dünyasında iz bırakan işlere imza atan İnanoğlu'nun eşi Gülşen Bubikoğlu, TİM'deki anma töreninde, "Yıllardır mücadeleyi birlikte verdik. Hastalık olarak zorlu zamanlardan geçtik. Belki huzur bulduğu için mutluyum" açıklamasını yaptı.

"HERKESİN HARCI DEĞİL"



Yeşilçam'ın en güzel kadınlarından olan Gülşen Bubikoğlu, eşiyle yıllar öncesine ait bir fotoğrafını paylaşarak duygusal bir mesaj verdi. "50 yıllık dans... Yarım asırlık yol arkadaşlığı... Yani... Herkesin harcı değil..."

İKİ EVLİLİK, İKİ ÇOCUK


İKİ EVLİLİK, İKİ ÇOCUK

1964 yılında Filiz Akın'la evlenen Türker İnanoğlu'nun bu evliliği on yıl sürdü ve İlker adında bir oğulları oldu. 1974'te Gülşen Bubikoğlu ile ikinci evliliğini yapan Türker İnanoğlu'nun, 1977'de Zeynep adında bir kızı dünyaya geldi.

Kaynak: Milliyet


Bay Sinema Türker İnanoğlu'nu Uğurladı
Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER