Beşerler Ayrılığı ve İddialar

Beşerler ayrılığı ve iddialar konulu içerikte, insanların ilişkilerinde karşılaştıkları ayrılıklar ve ortaya atılan iddialar ele alınıyor. Aşk, dostluk ve iş ilişkilerinde yaşanan zorluklar ve çözüm yolları inceleniyor.

Beşerler Ayrılığı ve İddialar

Beşerler çiftinin ayrılığı, ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Kerem adındaki çocuğuyla birlikte olan çiftin boşanma sebebi, eski eşinin tasarımcı Ayşegül Kuru ile aşk yaşadığına dair yapılan ima oldu.

Emir İçgören ve Ayşegül Kuru'nun Görüntülenmesi


Emir İçgören ve Ayşegül Kuru'nun Görüntülenmesi

Emir İçgören, önceki akşam Bebek'teki bir mekânda Ayşegül Kuru ile görüntülendi. İkili, flaşların patlamasıyla birlikte panik yaşadı. Ayşegül Kuru, yüzünü gizlemeye çalışırken, İçgören hızla masadan kalkıp uzaklaştı. Ancak daha sonra sevgilisiyle yeniden bir araya gelerek rahatladılar ve eğlencelerine devam ettiler.

Beşerler'in Açıklamaları


Beşerler'in Açıklamaları

Oyuncu ve iş insanı Emir İçgören ile 10 yıl süren evliliğini geçtiğimiz nisan ayında sonlandıran Beşerler, eşinin kendisini aldattığı iddialarını basından öğrendiğini belirtti. Beşerler, konuyla ilgili "Ben de basından öğrendim. Doğruluğunu muhatabına sormak lazım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER