Kate Middleton'ın Özel Yaşamı

Kate Middleton'ın özel yaşamı hakkında merak ettiğiniz her şey burada! Prensesin aile hayatı, hobileri, kariyeri ve daha fazlası hakkında bilgi alın.

Kate Middleton'ın Özel Yaşamı

Aradan geçen yıllar içinde gelin gittiği kraliyet ailesiyle iyice kaynaşınca bu özelliği daha da ön plana çıktı. Zaten milyonlarca kişinin yorumuna göre, belki bir kraliyet ailesinde dünyaya gözlerini açmamıştı ama daha doğarken bu işe uygun bir tabiat bahşedilmişti ona. Evlendiği prensle birlikte yılları devirdi, görevleri ve aile içindeki konumu değişti. Ama o hiç değişmedi... Belki kapalı kapılar ardında zorluklar yaşasa da dışarıya asla belli etmedi, hep soğukkanlı durdu.

En eleştirel bakanlar bile fazla tutucu giyimi dışında onda eksik bir nokta bulamadı. Tam da ailede geçerli olduğu gibi "ne şikayet etti ne beklentiye girdi.." Tam tersine kendisinden beklenenleri tek bir yanlış adım atmadan yerine getirdi.

Kate Middleton'ın Sağlık Mücadelesi


Kate Middleton'ın Sağlık Mücadelesi

Bu yılın başlarında hayatını tamamen değiştiren bir hastalığa yakalandı. Şimdi yakın çevresine dayanarak yayılan haberlere göre ise artık hayata biraz daha farklı bakıyor. Yıllardır yapmadığını yapıyor ve bu kez kendini ön plana koyuyor.


Kate Middleton'ın Özel Yaşamı

Kate Middleton, ciddi bir ameliyat geçirdikten sonra kansere yakalandığını açıkladı. Geçtiğimiz mart ayından bu yana kamuoyundan uzak kalmış durumda. Ancak yakın çevresine göre, kendisini iyileşmeye ve çocuklarına adadı. Kendisini baskı altına sokmadan, iyileşme sürecine odaklanıyor.


Kate Middleton'ın Özel Yaşamı

Kate Middleton ve Ailesi


Kate Middleton ve Ailesi

Kate Middleton, üç çocuğuyla birlikte olabildiğince fazla zaman geçirmeye çalışıyor. Çocukları George, Charlotte ve Louis için normal bir yaşam yaratmaya çabalıyor. Tedavisi süresince her ayrıntıyı doğru bir şekilde yerine getirmeye çalışıyor ve sağlığına odaklanıyor.

Kocası Prens William'ın endişelerine karşın, Kate kendisini ve ailesini korumak için gereken adımları atmaya devam ediyor. Bu yaz döneminde çocuklarına odaklanacak ve onlarla vakit geçirmeye çalışacak. Kate Middleton, tedavisi tamamlandığında bile görevlerine geri dönmeden önce daha fazla zaman gerektiğini belirtebilir.

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER