Burak Sergen ve Nihan Ünsal: Boşanma Süreci ve Sonrası

Burak Sergen ve Nihan Ünsal'ın boşanma süreci ve sonrasına dair detaylı bilgileri içeren içeriği keşfedin. Ünlü çiftin ayrılık süreci ve sonrasında yaşadıklarıyla ilgili tüm detaylar burada!

Burak Sergen ve Nihan Ünsal: Boşanma Süreci ve Sonrası

Burak Sergen'in Koronavirüs Mücadelesi


Burak Sergen'in Koronavirüs Mücadelesi

Burak Sergen, Mart 2021'de koronavirüse yakalanarak uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Oyuncu, zor günleri atlattıktan sonra aynı yılın haziran ayında Nihan Ünsal ile evlenmişti.

Nihan Ünsal'ın Aldatma İddiaları ve Boşanma Davası


Nihan Ünsal'ın Aldatma İddiaları ve Boşanma Davası

Ünlü isim, üç ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Kısa süre içerisinde Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansımıştı.

AŞKINLIK ŞOK ETKİSİ YARATMIŞTIR"

Yaşananların ardından Burak Sergen, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapmıştı. Sergen'in avukatı, müvekkilinin ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci başlattığını belirtmişti.

Boşanma Kararı ve Sonrası


Boşanma Kararı ve Sonrası

İstanbul Adliyesi 10. Aile Mahkemesi'nde görülen çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanmıştı. Burak Sergen'in avukatı, "Müvekkilim Burak Sergen ile eski eşi Nihan Ünsal arasında süre gelen boşanma davası tarafların boşanması kararı ile sonuçlanmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Nihan Ünsal'ın Yeni Aşkı ve Nişanlanma


Nihan Ünsal'ın Yeni Aşkı ve Nişanlanması

Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı atmıştır. Ünsal'ın hayatındaki bu yeni gelişme, kamuoyunda merakla takip edilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER