Özge Ulusoy'un Babası İçin Adalet Arayışı

Özge Ulusoy'un babasının ölümüyle ilgili adalet arayışı hikayesi. Ünlü modelin babasının ölümüne ilişkin yaşadığı mücadele ve adalet arayışı detaylı olarak ele alınıyor.

Özge Ulusoy'un Babası İçin Adalet Arayışı

Ünlü manken Özge Ulusoy'un babası, emekli Albay Haydar Ulusoy, Ankara'da karşıdan karşıya geçerken araba çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan sürücü, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bu durum karşısında Ulusoy, sosyal medya hesabından babasının mezarı başında duygusal bir paylaşım yaptı.


Özge Ulusoy'un Babası İçin Adalet Arayışı

"SEN HER SANİYE BİZİMLESİN BABA"


Özge Ulusoy'un Babası İçin Adalet Arayışı

Özge Ulusoy, "Öyle bir ateş ki içimizdeki hep yanmaya devam edecek. Hayatımız sen gidince durdu, hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Sen her saniye bizimlesin baba. Can alıp da pişman olmayanlara cezalarını çekmeyi, pişman olmayı öğrenmeyi nasip et yarabbim. Senin ve tüm komşularının mekanı cennet olsun. Nur içinde uyuyun" ifadelerini kullandı.


Özge Ulusoy'un Babası İçin Adalet Arayışı

"BÖYLE BİR VİCDANSIZLIK!"

Özge Ulusoy, adalet arayışını sürdürürken, "Para cezasına çevrilsin istiyormuş! Bir de Adli Kontrolü kalksınmış yurt dışına gitmek istermiş. Adli kontrolle Ankara'dan çıkamıyor da diğer şehirlerdeki yayalar korunuyor bari. Ona da itirazı var ama böyle bir vicdansızlık. Pişmanlık falan sıfır anlayacağınız. Ve biz... Babasının acısıyla yanarken bir de bunlarla uğraşan biz. Bizim yüreğimiz biraz hafifleyecekse bir gün o katil hapse döndüğü gün olacak sadece ve ben Özge Ulusoy olarak yemin ederim ki ömrüm yettiğince babamın hakkını adalet yerini bulana kadar arayacağım!" şeklinde adalet talebini dile getirdi.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2024, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER