Derya Çavuşoğlu İlk Evos'a Konuştu...!

Derya Çavuşoğlu İlk Evos'a Konuştu...!
bekir aksoy - derya çavuşoğlu düğün

 

Son zamanların en popüler çifti olan Bekir Aksoy - Derya Çavuşoğlu ikilisinden Derya Çavuşoğlu'na sizler için ulaştık. Ve herkesin merak ettiği manken Derya Çavuşoğlu ile çok keyifli bir röportaj aşağıda sizleri bekliyor...

 

[doptg id="1"]

 

1. Derya Çavuşoğlu kimdir? Kaç yaşındadır? Nerelidir? Okul hayatı nasıldır? Tanıyabilir miyiz seni?

21 yaşındayım. 1.74 boyum, kilom 51. Babam Trabzonlu, annem Bulgaristan göçmeni. Ben abimle birlikte İstanbul doğumluyum, anlayacağınız yani biraz karma :) Açıkçası öğrencilik hayatım pek başarılı değildi, ders çalışmak yerine kitap okumayı tercih ederdim Ve okula gitmemek için raporlar alırdım, bu yüzdende sınıftada kaldım. Ama liseden sonra, üniversite sınavında herkesi şaşırtarak başarılı bir sonuç aldım. İlk sene radyo tv kazanarak 1 sene okudum, sonrasında tercihimden mutlu olmayınca bu sene tekrar sınava girip İstanbul üniversitesinde psikoloji bölümünü kazanarak yine herkesi şaşırtmayı başardım. Başta kendimi de tabi.

 

2. Küçük Derya Çavuşoğlu nasıl biriydi? Çocukluğun nasıl geçti?

Küçüklüğüm durgundu açıkçası… Kendi yaşıtım arkadaşlarım olmadı, o misket 9 taş oyunlarını pek bilmiyorum benim şansıma mahalledeki tanıdıklarımız büyüktü ablalarımla oturup sohbet ederdik. Erken büyümeme sebep olanda belki de budur.

 

3. Biz seni beraber çalıştığımız için iyi tanıyoruz fakat seni tanımayan kişiler için, modelliğe ilk adımını nasıl attın?

17 yaşında klipte oynadım, bu klip bana hem modelliğe hem de sunuculuğa başlamama en büyük etken oldu. Sunuculukta küçük yaşta bir deneyimim olduğu içinde aslında üniversitede ilk tercihim radyo tv oldu. Çünkü benim tv sektöründe olmam gerekti, yani öyle mutlu olacağıma inanıyordum. Modellikte onun arkasında geldi… 3 sene çok yoğun bir tempoda çalıştım. İyi markalarla güzel çekimlerim oldu… Podyum mankenliğine pek yanaşmadım açıkçası. Zaten boyumda o kadar uzun değil, çevremdeki herkes abarttığımı düşünse de podyumlara 1.80'lerin yakıştığını düşünüyorum o yüzden 5-6 defilem oldu şu zamana kadar ve çok uzun modellerinde foto modellik yapmasını pek estetik bulmuyorum.

 

4. Bu süreçte ailenin tutumu ne oldu?

Annemle çok mücadele etim diyebilirim :) Babam ise hep destekledi ve bu duruma ailemi tanıyan herkes çok şaşırdı. Çünkü karadenizli olan babamın tarafı gibi gözüküp, annem tarafı ise daha modernken, işler farklı ilerledi. Tabii ki bir kadın olarak onunda korkuları vardı ama ailem her zaman bana desteğini eksik etmedi, doğrularım ve yanlışlarımla arkamda duran güzel bir aileye sahibim.

 

5. Şuana kadar hiç unutamayacağın bir iş anın nedir acaba?

Sunuculuk teklifinden sonra, kanala deneme çekimine gittiğimde heyecanlı ve telaşlıydım tam çekime başladığımız anda ben akıcı bir şekilde ezberlemiş söylerken, arkadan biri bağırarak küfür etti ve deneme çekimi bitene kadar bir kaç kez tekrar tekrar küfürler duydum eğer gülseydim ve duraklasaydım sanırım o işi alamayacaktım buda benim en büyük şansım oldu.

 

6. Türkiye’de ki güzellik yarışmalarını nasıl buluyorsun?

Pek adalet sistemi içerisinde yürüdüğünü düşünmüyorum ve ne yazık ki bizim ülkemizde yeteneğiyle veya yaptığı işi gerçekten hakkını verdiği için yükselmiyor, herkes hakkını alabilseydi çok farklı olabileceğinden eminim.

 

7. Model olmasaydın, ne olmak isterdin?

Modelliği meslek olarak görmedim hiç bir zaman, gerçekten severek ve zevk alarak yaptım. Benim için hobi ve deneyim oldu, hem insan tanımamda hem de erken yaşta çalışma hayatının nasıl olduğunu görmüş oldum. Bu benim için en güzel tecrübe oldu diyebilirim.

 

8. Sana göre mankenlik ve sunuculuk arasında ki farklar nelerdir?

Sunuculuk zor, hele ki canlı yayınsa hiç sansınız yok! Ama bir o kadarda zevkliydi yine olsa yine yaparım. Normalde fotoğraf çekildiğimde poz vermede zorlanıyorum ve sürekli sildirip yeniden çektiririm ama işin profesyonel kısmına geçtiğim zaman, modum bir anda değişiyor ve ben çok rahat poz verip, saatlerce ayakta şekil değiştirebilirim  Bence her ikisi de kolay gibi gözükse de zorlukları var. Hiç bir iş kolay olmadığı gibi bu mesleklerde gerçekten yorucu.

 

9. 2013-2014 yılında seni nerelerde göreceğiz, planların nelerdir?

İleriye yönelik plan yapmamayı öğrendim artık, hayatın bana neler getireceğini inanın tahmin bile edemiyorum, çünkü planladığım ne varsa farklı yönde gitti. Tv sektöründe olacağımı düşünürken şimdi doktor oluyorum bundan kesinlikle mutsuz değilim aksine ileride sunuculuk veya modelliğe devam etsem bile yapabileceğim farklı ve güzel bir mesleğim olacak.

 

10. Giyimde olmazsa olmazların nelerdir? Dikkat eder misin giyimine?

Giyinmek benim için en büyük hobidir. Fazla takıntım pek yoktur ama, o gün istediğim gibi giyinememişsem gezmekten zevk almıyorum, kıyafet benim enerjimi yansıtıyor, birine güzel gözükme çabası değil de, kendimi iyi hissetmek benimkisi…

 

11. Herhangi bir giyim takıntın var mıdır?

Çanta ya da ayakkabı takıntısı diye ayırmıyorum ben, hepsinin olması gerektiğini düşünüyorum. Birde benim için uyum çok önemli, küçüklükten beri de topuklu ayakkabı hastalığı da var tabi :)

 

12. Ne tarz giyinmeyi seversin?

Ne çok spor giyinmeyi severim, ne de yaşımı çok büyük gösteren klasik giyinmeyi. Şıklık benim için önemlidir, insanların yadırgamayacağı bir tarzım var. Tabii birde her bayanın yaşına ve fiziğine göre giymesini isterim, öteki türlü çok avam ve basit gösterebilir.

 

13. En sevdiğin markalar nelerdir?

Guess, Prada, Gucci… Güzel olan sayılabilecek o kadar çok marka var ki saysam röportaj yetmez. Ama ben marka takıntısı olan bir insan değilim. Modayı severim ama marka tutkunu olmadım hiç bir zaman.

 

14. Kullandığın parfüm ?

La Vie Es Belle - LANCOME

 

15. Gelelim özel Goldenbahis hayata, Derya Çavuşoğlu’nun kalbine giden yol nedir? Ne tarz erkekler sana hitap eder?

Dış görünüş önemli! Kim ne derse desin, yalan söylemiş olur! İlk etken budur, tabii ki hemen sonrası kişiliği, karakteri gelir benim için. Yoksa yakışıklı olması da bir şey ifade etmez.

 

16. Bir ilişkide senin için en önemli olan şey nedir?

Herkesin dilinde olan, ama çoğu çiftin uygulayamadığı saygı eğer saygın varsa o ilişki uzun ömürlü olur, benim için bu en başta geliyor. Birde kıskançlık, boğulmak, aşırı kıskançlık beni direk uzaklaştırabilir. Aynı şekilde, bende dozunda kıskanırım ve öyle olmasını da isterim.

 

17. Bir erkekte ilk ne dikkatini çeker? Dış görünüşte dikkat ettiğin şeyler nelerdi?

Diyalog benim için çok önemli, eğer bir erkek çevresine ve ailesiyle güzel diyalog içindeyse her zaman takdir ederim. Dediğim gibi dış görünüşte benim için önemli, aynı giyim tarzlarını ve aynı şeylerden keyif almamızda beni çok etkiler.

 

18. Hepimizin bildiği, çok güzel bir ilişkin var, hatta bunu evliliğe taşımak üzeresiniz. Bekir Aksoy ile nasıl tanıştınız?

HAYATIMIN AŞKI diyerek başlamak istiyorum :) Bir bayan arkadaşım vesile oldu, yani daha doğrusu ben kız arkadaşımla gezerken, tesadüfen bir mekanda karşılaşıp Bekir’in oturur musunuz teklifiyle muhabbet etme fırsatımız oldu. Her şeyin başlangıcı o gün oldu Hatta Bekir o günkü karşılaşmamıza dair bana şarkı yazdı. Hayatımdaki aldığım en değerli hediye diyebilirim 

 

19. Bekir Aksoy’un seni en çok etkileyen huyu nedir?

Bekir, erkeklere olan bakışımı tamamen değiştiren birisi. Beni tamamen ters köşe yaptı, en çok etkilendiğim şeylerden biride kibarlığı, beyefendiliği ve asla yalan konuşmaması o mükemmel bir adam diyebilirim.

 

20. Sana göre Bekir Aksoy nasıl bir aşık?

Bekir çok duygusal ve romantik biri. Güzel cümleleri, şiirleri ve şarkıları var, hatta bunun altında eziliyorum bazen. Çünkü, ben biraz daha donuk biriyim duygularımı fazla dile getiremediğim oluyor bazen 

 

21. Ya peki sen nasıl bir aşıksın? Aşık olunca Derya Çavuşoğlu nasıl bir kız oluyor?

Dediğim gibi, ben biraz daha çekingen ve romantizmden uzağım ama aşkı çok yoğun ve gözü kapalı yaşarım, uçurumun kenarında olsa hiç düşünmem. Fedakarım ve asla 2. şahısları araya sokmam.

 

22. Eylül’de Bodrumda çok güzel bir düğün yapacaksınız, düğünden sonra balayı olarak ne planladınız?

Evet düğüne çok az kaldı, heyecan ve streste başladı tabii ki. Balayı bana da sürpriz, söylenmiyor halen daha :)

 

23. Sence, Derya Çavuşoğlu ilerde nasıl bir anne olacaktır? Çocuklarla aran nasıl?

Çocuk düşünmek için çok erken, şuanda o kadar da hazır değilim sanırım ama diyorum ya hayatı planlayamıyorum. Çocuklar özellikle bebeklere duyduğum aşk çok başka. Gördüğüm her bebeği sevip, kokusunu içime çekiyorum ilerde inşallah bizimde olur.

 

24. Evlilikte olmazsa olmazların nelerdir?

Hayatımda hiç evlenmedim:) O yüzden gerçekten nasıl bir hayat olacak bilmiyorum ama Bekir de bende birbirimize saygılı ve düşünceliyiz, birbirimize kısıtlamalar yapmadığımız sürece mutluluğumuz devam edecektir. Evlilik sabır gerektiren bir müessese, her koşulda her şartta birbirimize destek olmamız gerek, böyle olursa evliliğimiz daim olacaktır.

 

25. Şimdi biraz konu değiştirelim, en çok gitmeyi sevdiğin mekanlar nerelerdir?

Bekir ve benimde en çok gittiğimiz mekan; Kav butik şarap evi hatta orda tanıştık. Onun dışında bir çok mekana gidiyorum, tabii ki deniz gören yerleri daha çok tercih ediyorum. Sürekli aynı mekanlarda sıkabiliyor, bazen agörmediğim yerleri gezmek daha çok haz veriyor bana.

 

26. Yemekle aran nasıldır? En sevdiğin yemekler?

Bir boğa burcu olarak, yemek yemeği çok severim. Özellikle tatlı, sabahları baklavayla kahvaltı yapabilirim:) Bence hayattaki en zevk veren şeylerden biride güzel tatlar diyebilirim

 

27. Peki, Yemek yapmayla aran nasıldır ?

Ailemin şımarık yetiştirdiği tek konudur yemek ve iş yapma konusu. Gerçekten küçüklükten beri elimi hiç sürmedim ama son zamanlarda arkadaşlarla toplanıp yemek yaptığımda herkesin beğenisini toplamaya başladım, elimin lezzetli olduğunu söylerler…

 

28. En son okuduğun kitap nedir? Ve seni en çok etkileyen kitap?

Okumaktan çok keyif alırım ve kitaplarımı özenle seçiyorum, en son okuduğum kitap Ahmet Ümit’ten, Kavim idi.

 

29. Şuana kadar ki, en sevdiğin film hangisidir? Nedeni?

Zindan adası, en sevdiğim filmler arasındadır.

 

30. Sosyal medyayla aran nasıldır?

Sosyal medyayı kullanıyorum ama bağımlısı değilim, olmakta istemem.

 

31. Teknolojik aletler arasında en sevdiğin hangileridir?

Artık her şeyi cep telefonlarımızdan halledebiliyoruz, o yüzden başka şeylere ihtiyaç duymuyorum. Herşeyim telefonum diyebilirim.

 

32. Son olarak, dijital dergimiz Evo’s Angels hakkındaki görüşlerinide alabilir miyiz?

Öncelikle, Evo's Angels ailesine bu güzel soruları için teşekkür ederim. Her zaman seviyeli ve güzel bir dergi çıtasını hiç bozmadınız. Derginizin başında olanlara ve tüm çalışanlarını tebrik ediyorum sevgiler...

 

 

Röportajın tüm hakkı Evos Angels'a aittir. Kaynak gösterilmeden röportaj paylaşılamaz.
Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2013, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER