Dolunay Soysert'in Nostaljik Paylaşımı

Dolunay Soysert'in nostaljik bir paylaşımıyla geçmişe yolculuk! Ünlü oyuncunun duygusal anları ve hatıralarıyla dolu paylaşımı sizi etkileyecek.

Dolunay Soysert'in Nostaljik Paylaşımı

Dolunay Soysert, Instagram hesabında nostaljik bir paylaşım yaparak takipçilerini duygulandırdı. 51 yaşındaki oyuncu, bebeklik fotoğrafını paylaşırken içten bir notla duygularını aktardı.

"BEBEK KOKUSUNA BAYILIRIM"

Yıllara teşekkür ettiği notunda Soysert, hayatından memnuniyetle bahsederek, sevdikleriyle dolu bir yaşam sürdüğünü vurguladı. Annesi ve babasının "CivCiv'i", iki erkek kardeşinin belalısı, yeğeninin deli halası olduğunu belirten oyuncu, dostlarının kendisi için bir şans olduğunu dile getirdi.

Evcilik oyunundan oyunculuğa uzanan kariyerine de değinen Soysert, işini her zaman sevdiğini ve doyamadığı kitaplar, sayısız çocuk, iki köpek yavrusu, ezberi ve randevularıyla dolu bir hayat yaşadığını ifade etti. Çiçeklere, yaprak sarmasına, gülümsemeye ve özellikle bebek kokusuna bayıldığını belirten oyuncu, hayallerinin ve yapmak istediklerinin asla bitmediğini ekledi.

Yaşamın büyüklüğü karşısında hala şaşkınlıkla bakabildiğini belirten Soysert, doğum gününde yağmurun dua kabul ettiğine inandığını dile getirdi. Yağmurun temizlediği her şeyin insanların da içsel olarak temizlenmesini dilediğini ifade eden oyuncu, hayatı aynı heyecanla yaşamaya devam ettiğini vurguladı.


Dolunay Soysert'in Nostaljik Paylaşımı

"Sadece daha bilinçli bir yerden tanıyorum artık bu hissi ve sarılıyorum her anına. İyi ki geldik bu güzel yaşa."

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 04:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER