Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

Ebru Polat, Metaverse gözlüğüyle Nişantaşı'nda yeni bir deneyime hazır! Ünlü şarkıcı, teknoloji ve moda dünyasını bir araya getiriyor. Detaylar için tıklayın!

Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

Şarkıcılığın yanı sıra iş dünyasında da aktif olan Ebru Polat, son günlerde popülerliğini artıran metaverse gözlüğü ile Nişantaşı'nda görüntülendi. 40 yaşındaki ünlü isim, yurt dışından getirttiği kamera ve ses kayıt özelliklerine sahip gözlüğü ile Nişantaşı Citys'te dikkat çekti.


Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

"SİZİ ÇEKİYORUM"

"Bu metaverse gözlük. Sizi çekiyorum" diyerek objektiflere poz veren Ebru Polat, gözlüğün özelliklerini anlattı. "Dokunmatik ekranı olan gözlük, basınca ses ve görüntü kaydediyor. Ayrıca telefonda konuşma imkanı da sunuyor. Gerçekten harika bir teknoloji" şeklinde konuştu.


Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

"YASAL DEĞİL"

Ebru Polat, "Neden bu gözlüğü tercih ettiniz?" sorusuna, "Instagram'da paylaşım yaparken telefonla uğraşmak yerine bu gözlükle çekim yapmayı tercih ediyorum. Dışarıda izinsiz çekim yapmanın doğru ve yasal olmadığını biliyorum. Amerika'da bu tür gözlükler ile izinsiz çekim yasaklanmış durumda. Bu tür teknolojilerin kötü niyetli kişilerce kullanılma riski de var" şeklinde cevap verdi.


Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

"ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ VAR"


Ebru Polat Metaverse Gözlüğü ile Nişantaşı'nda!

Ebru Polat, "Sansasyonel bir durum olsa bu görüntüleri paylaşır mısınız?" sorusuna ise "Kesinlikle yayınlamam. Herkesin özel hayatına saygı duymalıyız. Gizlilik haklarına saygı göstermek çok önemli" yanıtını verdi. Ünlü şarkıcı, gözlüğü ile ilgili esprili bir şekilde, "Ebru herkesi gözetliyor. Belki yeni bir reality show yaparım, 'Ebru'dan Kaçmaz' adında..." diyerek espri yaptı.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 18:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebru Polat Musicom'da!
Ebru Polat Musicom'da! - 2 ay Önce

Menu Ensonhaber Oyuncu Abone Ol Google News Nane AJDAR yeni klibiyle müzik listelerinde. İşte o Klip. VİDEO Katıldığı Popstar yarışmasından ilk turda elenmesine rağmen 'star' olma ısrarını sürdüren Ajdar Anık hedefine emin adımlarla ilerliyor. Yayınlanma 21 Ağustos 2006 / 12:33 Nane AJDAR yeni klibiyle müzik listelerinde. İşte o Klip. VİDEO 'Alırım senden tüm yetkimi', 'Nane', 'Şişt şişt Hülya' gibi besteleri ile üne kavuşan ve 'Ben Popstar doğdum' diyen Ajdar Anık'ın yeni klibi Çikita muz da çok ses getireceğe benziyor. Ajdar Anık yeni klibi Çikita muz'da tekne üzerinde iki genç bayanla dans edip bayanlarla muz yiyor. Çikita muz'un şarkı sözleri de çok çarpıcı... İşte Ajdar'ın iki güzel bayanla kamera karşısına geçtiği yeni klibi; Ajdar'a şöhretin kapılarını aralayan Nane adlı şarkısı;
Production
01.01.2010
'Hande'ye Neler Oluyor' albümündeki hitlerinin remixleri ve yepyeni Sinan Akçıl şarkısı "Uzaylı'ya yer verdi.

BÜLENT SERTTAŞ | Bitmez Sana SevdalarımTürk Halk Müziğinin en sevilen sanatçısı Bülent Serttaş, 3 yıl aradan sonra, Bitmez Sana Sevdalarım adlı 12 şarkılık albümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor…Neşeli ve sempatik tavırlarıyla görmeye alıştığımız sanatçı, albümünde hareketli şarkıların yanı sıra hüzünlü, duygu yüklü şarkılara da yer verdi. Albümde öne çıkan eserlerden bazıları GÜLÜŞÜ YARALIM, GÖNLÜM KIRIK, NEYLİYEM.ELMACI GÜZEL, ELAZIĞ’LI NE YAPSIN, HAYDİ GİDAH MERSİN’E ve Özay Gönlüm’den dinlediğimiz Denizli yöresine ait eser MENDİL VEREM Mİ, albümün hareketli eserlerinden. Albümde yer alan beste ve söz yazarları ise Yunus Bülbül, Fethi Perilioğlu, Hakan Sunul, Yaşar Tan, Fikret Dikmen, Nurettin Rençber, Sefa Güneş, Abdülkadir Sezgin, Günay Naiboğlu, Mahmut Güzelgöz ve Kemal Aslan. Yine albümün diğer şarkılarından EMANET adlı eserin söz ve bestesi, ÖMRÜMÜ YEDİN ZALIM ve GÜLÜŞÜ YARALIM adlı eserlerin sözleri sanatçının kendisine ait. Albümün çıkış şarkısı olan “GÜLÜŞÜ YARALIM” adlı esere Cumali Çöp tarafından klip çekildi.Sanatçı, Türkiye’nin başarılı müzisyenlerinden, Eyüp Hamiş, Göksel Kartal, Sendur Güzelel, Göksun Çavdar, Fırat Özbaylar, Murat Toraman, Ali Yılmaz, Gürkan Çakmak, Uğur Varol ve Gündem Yaylı Grubu ile çalıştı. Sanatçıya, vokallerde Ahmet Toprak, Eyüp Hamiş ve İsmail Derker eşlik etti.Prodüktörlüğünü Oktay Bakırcıoğlu’nun yaptığı albümün müzik yönetmenliğini İsmail Derker, aranjörlüğünü ise Mehmethan Dişbudak yaptı.Albüm, ESEN MÜZİK etiketiyle 01.06.2011 tarihinden itibaren tüm müzik marketlerde ve digital satış kanallarında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.
BASINDA B�Z
İsmail Yk




İSMAİL YK DÜNYA GÜNDEMİNDE



İsmail YK’nın halk arasında 'Facebook' olarak bilinen şarkısı ve klibi çıkalı neredeyse bir yıl oluyor ancak klip Google'ın sosyal medya servisi Google Buzz'a düşünce bu kez de dünya çapında ilgi gördü. TechCrunch’ın önemli yazarlarından MG Siegler klibi ele alan esprili bir yazı yazdı.

Siegler yazısında "Facebook gerçekten çok büyük ama bir sosyal ağın 100 milyon, 500 milyon hatta bir milyar üyesi de olsa beni ilgilendirmez. Hakkında bir Hollywood filmi bile olsa ilgilendirmez. Servisiniz hakkında bir Türkçe pop müzik klibi olmadığı sürece başarısızsınız." dedi.


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İSMAİL YK





Her şarkısı olay olan şarkıcı İsmail YK; 'Duydum ki Çok Mutsuzsun' isimli şarkısının klibinde; kadına karşı şiddete dikkat çekmeyi amaçlıyor

MESAJ VERİYORUM

Ünlü şarkıcı duygusal görüntülerin yer alacağı klibiyle ilgili şöyle konuştu: "Şarkının radyolarda bu kadar istek almasının sebebi; herkesin, şarkının duygusunu hayatı boyunca en az bir kere yaşamış olması... Klibin takip edileceğini tahmin ediyorum. Bu yüzden de topluma özel bir mesaj vermek istedim. Kadınlarımızın başımızın tacı olduğu bu dünyada, onlara şiddet uygulayanları kınıyorum. Hepimizin annesi, kız kardeşi var? Kim ister şiddet görmelerini?" İsmail YK; gazetecilerin "Neden bu kadar çok seviliyorsunuz?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Sanırım onların duygularına girmeyi başardım."


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İSMAİL YK




İsmail YK, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen operasyonla yüz nakli yapılan Uğur Acar'ı hastanede ziyaret etti. Uğur Acar ile tanışmaktan mutlu olduğunu söyleyen İsmail YK, Acar'ı düğününde yalnız bırakmayacağını söyledi.

Uğur Acar'ı cesaretinden dolayı tebrik ettiğini belirten şarkıcı, "Doktorların böyle büyük bir ameliyatı başarmaları mucize denecek bir şey. Buna inanmışlar, inanmak büyük bir güçtür. İnşAllah gelecekte Uğur kardeşim gibi, diğer hastalarımız da iyi olur. Kendisiyle 'Nice to meet you' yaptık. Yani tanıştık, birbirimize daha çok ısındık. Kendisini İstanbul'a bekliyoruz. Kanka olduk artık. Onu çok seviyorum" dedi.


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İSMAİL YK



Beykoz, Büyükçekmece, Kemerburgaz ve 80. Yıl Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezleri’nde kalan 35 genç kızın Doğum Günü, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu’nun öncülüğünde kutlandı.

Baltalimanı Polis Moral Eğitim merkezi’nde yapılan ortak doğum günü kutlamasına Gül Mutlu’nun yanı sıra, Sanatçı İsmail YK 1. Ordu Komutanı Eşi Filiz Ataman, Kolordu Kom. Eşi Nesrin Savaş, Ordu Kurmay Başk. Eşi Nuray Yavaş, Kolordu Kurmay Bşk. Eşi Meral Bozkurt, Mit Bölge Başkanı Eşi Nuran Demir, İl Emniyet Müdürü eşi Tülay Nurten Çapkın, Türkan Sabancı, Monik İpekel, Sanatçı Muazzez Ersoy,Filiz Taçbaş, Kaymakam eşleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mutlu konuşmasında şöyle dedi. “Kızlarımızın dünlerini değil, yarınlarını, neler yapmak istediklerini, bizlerin neler yapabileceğini, bugünden sonra sizlerin de daha çok düşüneceğine eminim Bu güzel bahar günü öncelikle aramızda olduğunuz için sizlere, bu güzel mekânı kızlarımıza açan Güzin Erdoğan hanımefendiye, katılımlarından dolayı Monik İpekel hanıma, her güzel günde bize pastalarıyla destek veren pelit pastanelerine ve seyahatini bir gün erteleyerek kızlarımıza en güzel doğum günü hediyesini veren hayırsever sanatçımız İsmail Yk’ya teşekkür eder, sizlere iyi eğlenceler dilerim”.


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
BASINDA B�Z
Gökhan Akar


FELSEFE Şarkısıyla Çıkış Yapan Genç Yorumcu ve Besteci Gökhan Akar ın Kısmeti Açıldı. Demet akalına Şarkı verdikten Sonra Bunu Twitter de Duyuran Gökhan Akar, Kadın popçuların telefon Yağmuruna tutuldu. Gelişmeleri Şaşkınlık içerisinde İzleyen Akar Demet Bu Camianın ikonuymuş Meğer Dedi.


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İsmail YK




İsmail YK neden bu kadar seviliyor? Haber Türk Magazin Gazetesinin araştırmalarına göre
Gençler arasında bir fenomen oldu. Konserlerinde sevgiden izdiham çıkıyor... Bu kadar sevilmesinin sırrını merak ediyorduk ve kendisine sorduk...
16 Nisan 2012 Pazartesi, 09:28:23
İsmail YK neden bu kadar seviliyor?

Kime sorsak İsmail YK hayranı... Hatta arkadaşım Şule- ki o da bir hayran- sürekli olarak "İsmail YK ile röportaj yapsana" deyip duruyordu uzun zamandır... Öyle bir sevgi ki, televizyona çıksa televizyona yapışan kızlar, resmini odalarının duvarlarına asan gençler var. Nedir bu sevginin ve hayranlığın sırrı diye merak ediyorduk... "Bombabomba.com", "Allah Belanı Versin", "Kudur Baby", "Tıkla" isimli şarkıları deyim yerindeyse olay yaratan şarkılardan... Kendisini yakaladıki bir kaç soru sorduk...

Ailenizin size katkıları vardır elbette. Müziğe ilginizden kısaca bahseder misiniz?
Ailem müzikle uğraşıyor. Dolayısıyla doğduğum günden beri müzikle haşır neşir durumdayım. Ailenin en küçüğü benim. Beş yaşımda gitar ve bağlama çalmaya başladım. Ailem sayesinde çok yönlü müzik dinledim. Bu sayede müzik ruhum oldukça yaygın...

Sizi fenomen olarak görüyor çoğu kişi. Tarkan, Michael Jackson gibi...
Şöyle benzetiyorlar. Kendimi Michael Jackson gibi cesaretli görüyorum. Örneğin Jackson'ın "Black or White" klibi... Klibin sonunda aracın üstünde yaptığı hareketlerin skandal olması... Benim de "Allah Belanı Versin" klibinde aracın camlarını parçalamam... Pek çok gazete, ana haber bültenlerine konu oldum. Türkiye'nin odak noktası oldum o kliple...




Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İSMAİL YK



Edirne Emniyet Müdürlüğünün daveti üzerine Edirne’ye gelen İsmail YK, 200 özel öğrenciye ayrı bir mutluluk yaşattı.

Ücret almadan sahneye çıkan İsmail YK’nın şarkılarıyla engelli çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü, engelli çocuklar ve aileleri için polis bahçesinde eğlence düzenledi. Yaklaşık 200 engelli çocuğun katıldığı eğlenceye davet edilen İsmail YK, ücret talep etmeden katıldı. Engelli hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılanan ünlü şarkıcı İsmail YK, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Polis bahçesinde Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan ve organizasyona katkı sağlayan Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihan Akardere tarafından karşılanan İsmail YK, nehir kenarındaki öğle yemeğinin ardından sahneye çıktı.

ÇOCUKLARIMIZ İSMAİL YK’YI İSTEDİ

Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, 10 Nisan Polis haftası nedeniyle ziyarete eden engelli çocukların, kendisinden İsmail YK’yı getirmesini istediğini anlatarak, “Polis haftasında engelli çocuklarımız beni ziyarete geldi. Bende kendilerine bir şey isteyip, istemediklerini sordum. Onlarda İsmail YK’yı çok sevdiklerini ve getirmemi istediler. Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile bağlantı kurarak İsmail YK’ya ulaştık. Sağ olsun bizden hiçbir ücret talep etmeden Edirne’ye kadar geldi ve engelli çocuklarımızın eğlencesine katıldı”


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İSMAİL YK


Özel Erdil Kolejinin Düzenlemiş Oldugu yılın Sanatçısı Anketinde İsmail Yk Zirveye Çıkmıştır Bu Enket sonucunda Pleketi Almak İçin Çocuklarla buluşan İsmail Yk Ögrencilerle Güzel Dakikalar geçirdi.


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
Semra San


Semra Sanın yeni Albümü duy Sesimi Musicom Prodüksiyon Etiketiyle Müzik Marketlerdeki Yerini aldı İnterNette tıklanma Rekorları Kıran Seksi Şarkıcı büyük beğeni Kazanan TAMİRCİ Şarkısınada Klip Çekti Güzel Popçu için En Güzel Tamirci yorumu Yapıldı. Ayrıca Semra San Son Olarak Ta Yaptığı Açıklamada Bar Şarkıcısı Olmak iStemiyorum dedi...


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
EBRU POLAT


Ünlü Popçu Ebru Polat ÇIkardığı 3 Şarkılık Maxi Single İle Erkekleri Kızdıracak Ebru Polat Söylediği Şarkılar Da yaşadıgı yanlış İlişkilere Gönderme Yapıp Teşekkür Ediyorum şarkılarımda Erkek Düşmanlığı Var Dedi..


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
Ebru polat


Ebru Polat Çorlu belediyesinin düzenlemiş olduğu Boza ve Karpuz Festivalinde Sevenleriyle Bir araya Geldi Ebru Polat Son Albümünden Ve Eski Albümlerinden Oluşturduğu Şarkılarını SevenLeriyle Birlikte Söyledi Ebru Polat Bu Kalabalıktan Dolayı ve HayranLarıyla Bir araya gelmesini Sağlayan belediye başkanına Çok Teşekkür Etti..


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
Gökhan Akar


Avşaspor kulübü özel gecesinde pop müziğin parlayan starlarından olan Gökhan AKAR sahne aldı. Avsada Bu Sezonda bu Kadar Kalabalığın Bir araya gelmesi Sevgi Seline Döndü. Sevenlerine vakit Ayıran Gökhan Akar Hiç Bir Hayranını Kırmayarak Hepsiyle Sohbet Edip resim Çekildi. İstanbul Dönüşü Hayranlarının Ugurlamaya gelmesi Ünlü Popçuyu Duygulandırdı ve hepsine tek tek Teşekkür Ederim Dedi..


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
Semra San




Semra San, Tan’la düet yaptığı “Tamirci” şarkısına klip çekti. Semra San Kelebek Magazin Sayfasına yaptığı açıklamada Söyle dedi...

Klipte Madonna kılığında kamera karşısına geçen şarkıcı, “Madonna ülkemizde konser verdi, yer yerinden oynadı. Resmen Madonna yılı yaşadık. Biz de ekip olarak böyle bir espri yapalım dedik. Makyaj ve styling ile Madonna’ya benzedim” dedi.

Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İsmail YK


Taytan belediyesinin Düzelemiş Olduğu Üzüm festivalin de Konser Veren İsmail YK Konserinde İzdiham Oldu Uzun Süre Sahnede Kalan YK Manisa Halkını Coşturdu Tüm Şarkılarını Beraber Söyleyen Hayranları İsmail Yk yı Mutlu Etti İsmail Yk Sizlerle Bir araya Gelmek Dünyanın en Büyük Mutluluğu Dedi..


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
Ufuk Kızıl


Yep Yeni Albümü Soğuk ve Sıcak İle Dinleyicilerinin Beğenisini Kazanan ufuk Kızıl İsyanKar Parçasıyla İzleyiciyle Buluşmuştur Albümün 2. Klibini Unut Gönlüm Onu Şarkısına Çeken Ufuk İçinizi Isıtıcak Bir Klip ve Şarkıyla yeniden Karşınızdayım Dedi...


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İsmail Yk


İsmail yk Yeni Albümü Metropol ün Çalışmalarına Hız verdi 2 Yıl aradan Sonra yine Çok Konuşulacak bir iş ile gündeme gelmeye aday bir Albüm Hazırlayan YK aralık Ayınınm ilk haftasında Metropolü Piyasaya Çıkarmaya Hazırlanıyor ....


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İsmail yk


Allah belanı versin şarkısıyla Uzun Süre Konuşulan İsmailk Yk Yeni Çalışmasında iddianın Dozunu Artırdı İsmail yk Metropol albümünün İlk Klibini ben senin Ananın Şarkısına Çekeceğini İfade etti...


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası
İsmail Yk


Son Zamanlarda Metropol albümü türkiyede Çok Ses getirmeye Devam Ediyor İsmail Yk Metropol albümüTürkiyede Olan tüm gazetelerin Manşet bölümünde yer aldı Ve Hala almaya Devam ediyor İsmail yk bu albümü nde 14 Şarkıya Yerdim Tüm sevenlerime armağan ediyorum dedi ... dileyicilerine Şarkılarını Çok kısa bir süre sonra Dinletecegini İfade etti ...


Copyright © 2010 Musicom Müzik YapımKullanım Koşulları | Gizlilik Politikası

Ebru Polat'la ben aynı şirkette
Ebru Polat'la ben aynı şirkette - 2 ay Önce

×
TV REHBERİ
EKRANDA
MUCİZE LEZZETLER
E-bültenler
Günlük Egazete
© Copyright 2024 Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık A.Ş
Kullanım Koşulları,Gizlilik Politikası,İletişim için bu linklerikullanabilirsiniz. Login olduğunuz taktirde kullanım koşullarınıve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.

GİRİŞ
HABERLER
Hande'ye laf attı
Güncelleme Tarihi: Temmuz 12, 2008 09:25
Handeye laf attı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2008 00:00
Listelere hızlı giriş yapan Betül Demir, Madonna'yı örnek aldığını söyleyen Hande Yener'e laf attı.

Haberin Devamı
"Süper" albümüyle listelere hızlı giriş yapan Betül Demir, Madonna'yı örnek aldığını söyleyen Hande Yener'e laf attı: "Bu ülkede herkes herkes Türkiye'nin Madonna'sı, Rihanna'sı olmak için yarış halinde. Yapılan her şarkı birbirine benziyor. Kendimiz olmak varken başkası olmaya çalışmak komik oluyor. Ben Türkiye'nin Madonna'sı değil Betül Demir'i olacağım."
- Üçüncü albümünüz çıktı. Her bir albüm yeni bir tecrübedir. Siz neler yaşadınız bu albüme kadar?
Ben eğitimli bir yorumcuyum ama albüm yapıp daha büyük kitlelere ulaşmak çok büyük sorumluluk. Ben de bu sorumluluğu taşımak adına şan ve repertuvar çalışmalarıma devam ettim, bol bol konser ve sahne programı yaptım. Bu albümü kaydetmek için de bir buçuk sene ekibimle birlikte çok yoğun çalıştık. Ortaya 15 şarkıdan oluşan süper bir albüm çıktı. Etkileri o kadar güzel oldu ki; yolda gören herkes "Süpersin Betül" diyor.
Haberin Devamı
- Sezen Aksu, Mustafa Ceceli, Ümit Sayın, Harun Kolçak gibi isimlerle çalıştınız bu albümde. Nasıl oldu bu buluşmalar?
Mustafa yolun başından beri beni yalnız bırakmayan arkadaşlarımdan biriydi. Sezen Aksu şarkısı okumak dünyanın en güzel şeyi olsa gerek, bu ikinci okuduğum Sezen şarkısı. Geçen yaz “Başka Bir Şey” şarkısını okudum. O şarkı da çok büyük kitlelere ulaşmamı sağladı. Bu albümde söz ve müziği kendisine ait olan, Yıldız Tilbe için hazırladığı ama yolları ayrılınca Erol Evgin’in seslendirdiği “Yeter” şarkısı var. Hınçal Uluç’un bile playlist'ine girdi bu şarkı. Eminim ki; çok sevilecek. Bu albümün müzik direktörü Barış Büyük’tü. Barış’a "Ümit sayın vokal yapsa ne güzel olur" dedim, hemen söylendi kendisine, girdi stüdyoya ve yaptı. Ümit’in sesini bu şarkıda duymak da ayrı bir keyif benim için. Harun okuma yaptığım bir sırada geldi, şarkıyı okudum ama bir eksik var. Gözlerinin içine baktım. Harun da yeminliydi, yaptığı düetlerden dolayı gelişen vefasızlıklara. Benim için yeminini bozdu. Düşünsenize isteseniz böyle güzel bir buluşma olmaz.
- Şengül Balıksırtı adını ilk defa bir şarkı sözünde görüyoruz? Bir magazin müdürü olduğu halde onun şarkı sözü yazdığını sizden öğrenmiş olduk? Nasıl gelişti?
Şengül Balıksırtı bana ve Sude'ye gerçekten ablalık yapmıştır. Sude bir gün gazeteye gidiyor, bir sürü kağıda yazılmış bir sürü sözü "Ben bunları aldım hadi görüşürüz" deyip çıkıyor. Eve geldi bazı sözleri okudu muhteşem dedim “Her şeyi vermek ne demek varlığım varlığına armağan olsun" lafını duydum ardından "Bu şarkı olmalı ve benim olmalı" dedim. Sude de aynı şeyleri düşünmüş olmalı ki; besteledi. Şengül abla ilk söylediğimizde "Hayır olmaz dedi ama ben ve Sude ısrarlarımızla yedik başının etini. Albümdeki gizli hitlerden biridir o şarkı mesela, mutlaka klip çekeceğim.
Haberin Devamı
- Demir ailesinde ön planda olan siz olsanız da arkanızda albümde neredeyse her şarkıda adı olan bir isim var Sude Bilge Demir. Bu isim sizin için tam olarak neyi ifade ediyor?
Sude Bilge Demir ile çalışmak kardeşim olmasa bile çok büyük bir onur benim için. Çünkü genç söz yazarı ve besteci olarak Avrupa'da bile şarkıları bilinen ve cover’lanan bir müzisyen. Kardeşim olması dolayısı ile de ortak başarımızın haklı gururunu yaşıyoruz.
- Petek Dinçöz'le "Bir ara" şarkısı yüzünden bir gerginlik yaşadığınız doğru mu?
Gerginlik yaşanmadı. Petek şarkı almak için Sude'ye geldi. Sude bu şarkıyı onun için hazırlamıştı. Ama ben şarkıyı duyar duymaz büyülendim. Petek de çok büyük bir anlayış göstererek "Betül okusun" dedi. Sude’yi o ikna etti. Sude şimdi şarkıları saklıyor benden. Herhangi bir gerginlik söz konusu bile değil ayrıca Petek'i çok severim, o da beni sever.
EN BÜYÜK KORKUM SESİMİ KAYBETMEK
- Yeni albümünüzde "Süper" şarkısıyla çıkış yaptınız. 15 şarkı arasından neden "Süper"i seçtiniz?
“Süper” süper bir şarkı olduğu ve şarkı gerçek bir hikayeye dayandığı için. Albüm çıkmadan önce Çeşme'de verdiğim konserde herkesin ilk defa duyduğu bu şarkıyı ikinci kez söylediğimde bana eşlik eden bir sürü insan vardı. Hem
/images/100/0x0/55eabf31f018fbb8f8941917
kolay hem de kaliteli bir şarkı ve bütünüyle bu süper albümü temsil eden bir şarkı.
Haberin Devamı
- Albüm kartonetinin girişinde Cüneyt Asi Duru'dan alıntı bir söz var. Herkes teşekkür yazısı yazarken siz "Şarkı söyleyen herkes bir parça hayat tamircisidir" diye başlayan bir yazı koymuşsunuz. Kendinizi gerçekten de hayat tamircisi gibi hissediyor musunuz?
Cüneyt, Sude’ye bana yazdığı bir şiiri okuyor. Sude o kadar çok etkileniyor ki bu şiirden birkaç cümleyi albüme yazmak istiyor. İnanın benim için de sürpriz oldu ve kendimi dinleyicilerime karşı daha sorumlu hissettim. Orada "şarkı söyleyen kişi bir parça hayat tamircisidir" demiş Cüneyt, demek ki öyleyim, benim hayat tamircim de Sezen Aksu'dur.
- Hayattaki en büyük korkunuz nedir?
Sesimi kaybetmek. Bundan 5 sene önce çok büyük bir rahatsızlık yaşadım. Doktorum sesimin tekrar geri gelmesinin düşük bir ihtimal olduğunu söylemişti. O zaman benim için şarkı söylemenin her şey olduğunu anladım. Kendi kendimi pozitif düşünerek tedavi ettim. Doktorum tekrar filmlerimi gördüğünde -sesime oda hayran biri- sevinçten beraber oturup ağladık.
Haberin Devamı
- Sahip olduğunuz için kendinizi en çok şanslı hissettiğiniz şey nedir?
Yeteneğim ve yeteneğimi destekleyen ailem.
- Yakın zamandaki hedefleriniz neler? Konserleriniz olacak mı? Sizi nerede dinleyebiliriz?
Benim en büyük hedefim binlerce insana konser vermek. Evet önümde çok güzel konserler var. Bir de kış dönemi için çok önemli konserler zinciri projesi var ki; insanlara gerçekten çok etkilenecekleri bir müzik ziyafeti sunacağız. Zaten internet sitemde de benimle ilgili etkinlik haberleri sıkça yer alacak.
- Albüm satışlarının düşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ve gelecek için ne gibi yatırımlar yapıyorsunuz?
Albümümü elime almadan bir hafta önce bütün şarkılarım bir takım internet sitelerince binlerce insanla paylaşılmaya başlanmıştı. Beni en çok üzen şarkıları indiren insanların birbirine "emeğinize sağlık" cümlesini kurması. Bu albüme yaklaşık olarak yüzden fazla insan emek verdi Bestecisinden çaycısına varana kadar. Sezen Aksu bile konserinde Türk müzik piyasasının bu sebepten çok zor durumda olduğunu ilan etti. Bu düpedüz hırsızlıktır. Bu yüzden gerçek satışlar bu sorun düzelmediği sürece ortaya çıkmayacaktır. Devletimizin artık korsana ciddi bir el atmasını bekliyoruz.
Haberin Devamı
- Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?
Bu ülkede herkes Türkiye'nin Madonna’sı, Rihanna’sı Justin Timbarlake’i olmak için yarış halinde. Yapılan her şarkı birbirine benziyor. Kendimiz olmak varken başkası olmaya çalışmak komik oluyor. Özgün olmak kendine has olmak
her zaman daha değerlidir, taklitler asıllarını yaşatır. Bir dünya starını taklit ederek star olunmaz, onlar zaten var. Ben Türkiye'nin Madonna'sı değil Betül Demir'i olacağım.
Benimle düet yapsın diye Harun'u taciz ettim
- Harun Kolçak ile ilgili bir de pot kırmışsınız sanırım ve ilk başta vokal yapmak istememiş? Araya girip yanlış anlaşılmayı düzelten kişi var mıydı?
Aslında pot değildi o, az önce de dediğim gibi Harun yemin etmişti bir daha kimseyle düet yapmamaya. Harun’u aklına koyduğu şeyden vazgeçirmeniz çok zordur. Ben o kadar çok istedim ki; aslında biraz taciz ettim gibi bir şey... Şarkıyı da çok sevdi ve o yemini bozdurdum. O gerçekten kimin ne samimiyetle ne istediğini hissedebilecek yapıda olduğu için beni anladı.

SIRADAKİ HABER