Jennifer Garner ve John Miller Nişanlandı!

Ünlü oyuncu Jennifer Garner ve iş insanı John Miller nişanlandı! Detaylar için hemen tıklayın ve aşk dolu hikayelerini keşfedin.

Jennifer Garner ve John Miller Nişanlandı!

Eski çift, üç çocuklarının hatırına mecburen sık sık görüşmeyi sürdürüyor. Bazen samimiyetleri, peşlerindeki paparazzi ordusu tarafından da görüntüleniyor. Tabii ki bu samimiyet de söz konusu ünlünün yeni karısını çileden çıkarıyor. Hatta söylenenlere göre yeni karısı, yıllar sonra kavuştuğu kocasının eski karısını düpedüz kıskanıyordu.

Yeni Karısı Kıskançlıktan Deliriyordu


Yeni Karısı Kıskançlıktan Deliriyordu

Jennifer Garner'ın nişanlanması da Ben Affleck'in yeni karısı Jennifer Lopez için derin bir nefes alma zamanı geldiğini gösteriyor. Çünkü Lopez, 20 yıl sonra muradına erdiği kocası Ben Affleck'in, eski karısı Jennifer Garner ile bu kadar samimi olmasını kıskanıyordu.

Altı Yıl Sessiz Sedasız Flört Ettiler


Altı Yıl Sessiz Sedasız Flört Ettiler

Şimdi gelelim olayın asıl kahramanlarına yani Jennifer Garner ile John Miller'a. Aslında onları takip edenlerin bildiği gibi çift, altı yıldır flört ediyor. Kimi zaman sokaklarda el ele sarmaş dolaş görüntülenseler de ilişkilerini öyle çok da fazla göz önüne çıkarmamaya çalışıyorlar.

Bu Kez Diğer Yarısını Buldu


Bu Kez Diğer Yarısını Buldu

Aslına bakılırsa Jennifer Garner, başarısızlıkla biten iki evlilikten ve dokuz yıl yalnızlıktan sonra nihayetinde aradığı aşkı buldu. Ünlü yıldıza yakın kaynaklara göre, "Jennifer bu kez diğer yarısını buldu. Birbirlerine çok iyi geliyorlar." diye konuştu.

Geçmişinde İki Başarısız Evlilik Var


Geçmişinde İki Başarısız Evlilik Var

Jennifer Garner, ilk evliliğini 2000 ile 2004 arasında Scott Foley ile yaptı. Ardından 2005 ile 2015 arasında Ben Affleck ile evli kaldı. Bu süreçte çiftin üç tane çocuğu oldu. Fakat 10 yıl sonra yollarını ayırdılar. Evlilik, resmi olarak 2018 yılında sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 19:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER