Evlilik Yolunda İlk Adım

Mutlu bir evlilik için atılacak ilk adımları öğrenmek isteyenler için rehber niteliğindeki içeriğimizde, evlilik yolunda doğru adımları atmanın ipuçlarına ulaşabilirsiniz.

Evlilik Yolunda İlk Adım

Eylül 2022'de aile arasında düzenlenen törenle evlilik yolunda ilk adımı atan 42 yaşındaki Mert Öcal ile kendisinden 15 yaş küçük olan Sude Burcu, önceki gün Vadistanbul'da objektiflere yansıdı.


Evlilik Yolunda İlk Adım

Düğün Hazırlıkları ve Yeni Proje


Düğün Hazırlıkları ve Yeni Proje

Ünlü oyuncu önümüzdeki yaz düğün yapmayı planladıklarını belirterek, "Düğün hazırlıkları cidden çok zor, 'tatlı telaş' diyebiliriz. Yaklaşan büyük gün için her detayı özenle planlıyoruz" açıklamasını yaptı. Ayrıca 'İlk Göktürk' filminin çekimleri için Kayseri-İstanbul arası mekik dokuyan Mert Öcal, yeni projesi hakkında, "Özenle hazırlanan bir iş geliyor. Çekimler bitsin, detayları öyle konuşuruz" ifadelerini kullandı.


Evlilik Yolunda İlk Adım

Survivor All Star 2022'nin başlarında aşklarını gizli tutan Sude Burcu ve Mert Öcal'a, oyun alanında Evrim Keklik'ten "Aranızda bir şey mi var?" sorusu gelmişti. Böylece gerçekler ortaya çıkmıştı. Mert Öcal, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sude'ye çiçek hediye etmiş ve sürprize karşılık veren Sude, teşekkür edip çiçeği almıştı.


Evlilik Yolunda İlk Adım

Mert Öcal'ın bu hamlesi, Nisa Bölükbaşı'nı kızdırmıştı. Survivor Nisa, takım arkadaşı Sude'ye, Mert'in dışarıda bir ilişkisi olduğunu söylemiş ve tepkisini dile getirmişti. Sude ise "Bu çok özel bir konu! Sen benim neden devam ettiğimi bilemezsin. Daha önceden benim bu adamla 8-9 ay neler yaşadığımı bilemezsin" ifadelerini kullanmıştı.


Evlilik Yolunda İlk Adım

Nisa, Mert ve Makbule'nin ilişkisine dair bildiklerini Sude'ye anlatmıştı. Survivor 2020'de yarışan Makbule Şakalakoğlu da Nisa'ya sarıldığı fotoğrafı yayınlayarak, yakın arkadaşının desteğine karşılık vermişti. Sosyal medyada Mert Öcal'ı takip etmeyi bırakan Şakalakoğlu, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da kaldırmıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2024, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER