Evrim Akın İle Ev Gezmesi Programı

Evrim Akın ile Ev Gezmesi programı, ev dekorasyonu tutkunları için ilham verici içerikler sunuyor. Evrim Akın'ın rehberliğinde evinizi yenilemek ve dekore etmek için ipuçları burada!

Evrim Akın İle Ev Gezmesi Programı

Hoş sohbeti ve renkli kişiliğiyle gönüllere taht kuran Evrim Akın, ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Kanal D’nin, sunuculuğunu Evrim Akın’ın yaptığı “Evrim Akın İle Ev Gezmesi” programı, son bölümü olan otuzdördüncü yayınını gerçekleştirdi.

Üç Ayrı Bölümden Oluşan Yatak Odası


Üç Ayrı Bölümden Oluşan Yatak Odası

Erbil'in evindeki detaylardan biri de yatak odası oldu. Kahverengi deri çekyat ve masanın ahşap olması dikkat çekti. Ünlü isim Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan'ın yatak odasının üç ayrı bölümden oluştuğu da programa yansıdı.

Giyinme Odası Büyüledi


Giyinme Odası Büyüledi

Ünlü şovmenin evindeki yatak odasında yer alan giyinme odası da ilgi çekici detaylardan biriydi. Erbil'in mağazaları aratmayacak kadar geniş bir giyinme odası ve devasa aynanın yatağının önünde olması izleyicileri etkiledi.

Eski Eşine Emanet


Eski Eşine Emanet

Program sırasında samimi açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Erbil, evinin işlerinin ve mali süreçlerinin eski eşi tarafından organize edildiğini paylaştı. Erbil, şunları ifade etti: "Evimin her şeyiyle ilk eşim ilgileniyor. Kaç çalışanım var, ne kadar maaş alırlar. Bankada kaç param var hiç bilmem, bunların hepsiyle ilk eşim Muhsine Hanım ilgileniyor. Ekonomik olarak zor duruma düşsem Muhsine Hanım evini satar, bana destek olur. Ben de gerekeni bir baba olarak eski bir eş olarak yaptım. Hala daha yapıyorum."


Evrim Akın İle Ev Gezmesi Programı

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2024, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER