Gala Gecesinden Öne Çıkanlar

Gala gecesinde yaşanan unutulmaz anlar ve özel anektodlar! Ünlü isimlerin şıklığı, performansları ve sürpriz misafirlerle dolu gecenin detayları burada!

Gala Gecesinden Öne Çıkanlar

Galaya Büyük İlgi!


Galaya Büyük İlgi!

Geçtiğimiz hafta, ünlü isimlerin katıldığı bir galaya damga vuruldu. Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen'in ilk kez tiyatro sahnesinde yer aldığı oyunda Allen, üç farklı karakteri başarıyla canlandırdı. Neil Simon imzalı oyun, romantik komedi türünde izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

"Parayı Tutamıyorum"



Çağlar Ertuğrul, sevgilisi Kayla Manukyan ile birlikte gittiği galada, espri anlayışıyla dikkat çekti. Ertuğrul, "Yatırım yapar mısınız?" sorusuna, "Parayı tutamıyorum. Kedi ve köpek mamalarına para harcamaktan kendimi alamıyorum. Ayrıca öğrencilere burs veriyoruz" yanıtını verdi. Seda Bakan ise, "Her iki oyuncu da sevdiğim arkadaşlarım. Bu güzel işte eminim harika bir performans sergilemişlerdir" dedi.

Menajeri Yurtdışından


Menajeri Yurtdışından

Dilan Çiçek Deniz ise gelecek planlarıyla ilgili bilgi verdi. Deniz, "Her şey yolunda. Yurtdışından bir menajer ile anlaştım. Güzel projeler üzerinde çalışmaya başlayacağım. Amacım, herkes gibi ben de kaliteli işler yapmak. Yakın zamanda geri dönüş yapacağım" açıklamasında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER