Gökhan Günal'ın Acı Dolu Paylaşımı

Gökhan Günal'ın duygusal paylaşımını keşfedin. Acı dolu anılarıyla yürekleri burkan hikayesini okuyun. Günal'ın içten duygularına tanıklık edin ve derin duygulara yolculuk yapın.

Gökhan Günal'ın Acı Dolu Paylaşımı

inin kaybıyla yıkılan Gökhan Günal, cenazenin ardından aile fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. 2 yaşındaki kızı Pera'ya sıkı sıkı sarılan Günal, "Bizi hep böyle hatırlayın" notuyla duygularını paylaştı.

Acı Haberi Instagram'dan Duyurmuştu


Acı Haberi Instagram'dan Duyurmuştu

Gülşah Çomoğlu'nun eşi olan Gökhan Günal, acı haberi Instagram hesabından duyurmuştu. Günal, şu sözlerle duygularını paylaştı: "Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik."


Gökhan Günal'ın Acı Dolu Paylaşımı

Gülşah Çomoğlu'nun Anlamlı Sözleri


Gülşah Çomoğlu'nun Anlamlı Sözleri

2018 yılında Gökhan Günal ile mutlu bir birliktelik kuran Gülşah Çomoğlu, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaşmıştı. Doğum gününde duygularını dile getiren Çomoğlu, şu anlamlı ifadeleri paylaşmıştı: "Yine ne güzel şeyler öğrendim geride bıraktığım yaşımda ne güzel çizgiler ekledim yüzüme, ne farkındalıklar uyandı içimde... Ne güzel insanlar eklendi hayatıma... Hayır demeyi öğrendi dilim ve kolayca elemeyi her kötüyü... Kimin gerçek, kimin sahte olduğunu anlayabilmeyi öğrendim ve sen bebeğim, güzel kızım, can parçam bu sene en güzel hediyem sensin. Az kaldı annecim bu beraber ilk mumumuz ve dileğim hiç sönmemesi… Canım sevgilim teşekkür ederim... Değer verip günümü güzelleştiren, yüzümü güldüren herkese teşekkür ederim"

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2024, 18:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER