Hande Erçel Okuluna Geri Döndü

Hande Erçel, eğitimine odaklanmak için okuluna geri döndü. Ünlü oyuncunun eğitim kararı hayranları tarafından sevinçle karşılandı.

Hande Erçel Okuluna Geri Döndü

Oyunculuğa 2014 yılında adım atan Hande Erçel, 'Güneşin Kızları' dizisinde canlandırdığı 'Selin Yılmaz' karakteriyle büyük beğeni toplamıştı. Dizi çekimleri nedeniyle eğitimine ara vermek zorunda kalan genç oyuncu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Geleneksel Türk Sanatları Bölümü'nde eğitimine devam etme kararı almıştı.


Hande Erçel Okuluna Geri Döndü

Geçtiğimiz aylarda okuluna geri dönen Hande Erçel, öğrenci kimliğiyle çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşarak okuluna duyduğu sevgiyi ve gururu dile getirdi. Son paylaşımında, "Canım okulum... Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi" mesajını paylaşan Erçel, eğitim hayatına verdiği önemi bir kez daha vurguladı.


Hande Erçel Okuluna Geri Döndü

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Rektörü Prof. Dr. Handan İnci ile buluşan Hande Erçel, okuluna dönüş sürecinde destekleyici mesajlar almıştı. İnci, genç oyuncu için, "Sevgili Hande Erçel, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencimiz. Çok sempatik, çok sıcakkanlı, çalışkan ve yetenekli. En önemlisi de akademik başarının değerini biliyor. İnşallah bu sefer okulunu ara vermeden başarıyla tamamlayacak" ifadelerini kullanarak Hande Erçel'e olan güvenini dile getirmişti.


Hande Erçel Okuluna Geri Döndü
  • Dikkat: Hande Erçel'in okuluna dönüşü büyük yankı uyandırdı ve hayranları tarafından büyük destek gördü.
  • Unutulmamalı: Ünlü isimlerin eğitimlerine verdiği önem, genç hayranlarına da ilham kaynağı olmaya devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER