Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!

Henry Cavill ve sevgilisi Natalie Viscuso'nun bebek beklediği haberi Hollywood'u salladı! Ünlü çiftin mutlu bekleyişi tüm dünyada büyük ilgi uyandırdı.

Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!

40 yaşındaki Man of Steel yıldızı, kız arkadaşı Natalie Viscuso ile ilk bebeğini beklediğini doğruladı. Başrolünü oynadığı yeni filmi The Ministry of Ungentlemanly Warfare filminin New York'taki galasında Access Hollywood muhabirinin sorularını cevaplayan Cavill sohbet sırasında baba olacağının müjdesini verdi. "Bu konuda çok heyecanlıyım. Natalie ve ben ikimiz de çok heyecanlıyız. Eminim bundan çok daha fazlasını göreceksiniz" diyerek bebek beklediklerini açıklayan Cavill, kendisine babalığı nasıl üstleneceğini soran muhabire “Harika bir baba olacağım. Teşekkür ederim” diyerek cevap verdi.


Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!

Natalie Viscuso ve Henry Cavill İlişkilerini Resmileştirdi


Natalie Viscuso ve Henry Cavill İlişkilerini Resmileştirdi

Cavill ve Viscuso, Nisan 2021'de birlikte satranç oynadıkları bir fotoğrafı kendi sosyal medya profillerinde paylaşarak ilişkilerini resmileştirmişti. Cavill o paylaşımının altına "Bu, güzel aşkım Natalie'nin beni satrançta mahvetmesinden kısa bir süre önce sessizce kendinden emin görünen benim" yazmıştı. Viscuso ise "Sevgili Henry'me nasıl satranç oynanacağını öğretiyorum... ya da... belki o benim kazanmama izin veriyordur?" diyerek erkek arkadaşına cevap vermişti.

Çiftin İş ve Aşkı Bir Arada


Çiftin İş ve Aşkı Bir Arada

Viscuso, Vertigo Entertainment'ta üst düzey bir yönetici. Çift Henry Cavill’in Superman rolüne veda ettikten sonra başrolünde yer alacağı Warhammer 40,000'in uyarlaması üzerinde de birlikte çalışıyorlar. İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden çift nadir görüntü veriyor ve önemli davetler ve galalar dışında çok fazla bir arada poz vermiyorlar.

Çift en son 14 Nisan Pazar günü New York'ta görüntülenmişti. Viscuso, taba rengi bir tişört üzerine mavi bir ceket, mavi bir pantolon ve siyah ayakkabılar giyen sevgilisi Cavill’le el ele tutuşurken siyah bir elbise ve uyumlu botlar giymişti.

İkili daha sonra Cavill'in filmi Enola Holmes 2'nin galası için Ekim 2022'de New York'ta kırmızı halıda ilk kez boy gösterdi.

Çiftin 2 gün önce çekilen son fotoğraflarında 34 yaşındaki Natalie Viscuso'nun karnının hafiften belli olmaya başladığı görülmüştü.


Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!

Natalie Viscuso Hollywood'da büyük bir yapım şirketinde yönetici ve Cavill'in başrolünü oynayacağı Warhammer projesinde de birlikte çalışıyorlar.


Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!

Henry Cavill sevgilisiyle sosyal medyadan paylaştığı ilk pozun ardından hayranlarından tepki almıştı. Natalie Viscuso'yu yakışıklı oyuncuya "yakıştıramayan" hayranlarına Cavill'in cevabı sert oldu. Sevgilisini onun yanına “yakıştıramayan” ve hakkında kötü yorumlar yapanlara sitem dolu şekilde seslenen Cavill “Aşkta ve hayatta mutluyum. Siz de benimle mutlu olursanız çok minnettar olurum. Eğer benimle mutlu olmayı kendine yediremiyorsanız o zaman en azından kendinizi gururlandırmaya çalışın" yazdı.


Henry Cavill ve Natalie Viscuso Bebek Bekliyor!
Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2024, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER