Hep Yek Aşiret Filminin Gala Gecesi

Hep Yek Aşiret filminin heyecan dolu gala gecesinde, ünlü isimler bir araya geliyor. Türk sinemasının bu eğlenceli ve hareketli filmi için geri sayım başladı!

Hep Yek Aşiret Filminin Gala Gecesi

"Hep Yek Aşiret" Filminin Gala Gecesi

İnan Ulaş Torun, Önder Açıkbaş, Savaş Satış, Berdan Mardini, Merve Cin, Bahattin Cüneyt Aksakal, Bulut Demirtürk, Tivorlu İsmail ve Ufuk Özkan gibi ünlü isimlerin yer aldığı "Hep Yek Aşiret" filminin gala gecesi, önceki akşam Torun Center'da gerçekleşti.

Yönetmen, senarist ve yapımcı Bilal Kalyoncu, gala öncesinde yaptığı açıklamada, "Halkımıza bizden bayram hediyesi olsun. Filmde aşiretin ağası Berdan Mardini oldu. İzleyenleri her zamanki gibi bol kahkaha bekliyor" dedi.

Önder Açıkbaş ise gülme efekti konusunda seyircilerin memnuniyetini vurgulayarak, "Seyirci gülüyor ve bu beni mutlu ediyor" ifadesini kullandı. İnan Ulaş Torun da "Yeni katılan oyuncularla film daha da renklendi. Her filmimiz farklı bir macera sunuyor" şeklinde konuştu.

Berdan Mardini: "Komik Olduğumu Keşfettiler"


Berdan Mardini:

Berdan Mardini, galaya sevgilisi Dilara Talay ile katıldı. Mardini, "Sonunda Bilal Kalyoncu, komik olduğumu keşfetti. Umarım bu film sonuncusu olmaz ve devamı gelir. Eğer biraz renk katabildiysek ne mutlu bana" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER