Ünlü Çiftin Ayrılık Kararı

Ünlü çiftin ayrılık kararıyla ilgili tüm detayları burada bulabilirsiniz. Aşk, üzücü haberler ve daha fazlası için hemen tıklayın!

Ünlü Çiftin Ayrılık Kararı

Her ne kadar suçlanan ünlü bu iddiaları reddetse de onun cephesinden şoke eden bir haber geldi. Ünlü oyuncuyla 14 yıllık eşi geçen yıl sessiz sedasız yollarını ayırdıklarını açıkladı.


Ünlü Çiftin Ayrılık Kararı

Ayrılık Haberini İlginç Bir Paylaşım ile Duyurdular


Ayrılık Haberini İlginç Bir Paylaşım ile Duyurdular

Önce şok ayrılık haberiyle başlayalım. Sinema dünyasında canlandırdığı Borat karakteriyle tanınan Sacha Baron Cohen ile 14 yıl önce evlendiği eşi Isla Fisher, geçen yıl sessizce ayrıldıklarını sosyal medyadan duyurdu.

52 yaşındaki Sacha Baron Cohen ile 48 yaşındaki Isla Fisher, Instagram sayfalarından ortak bir paylaşım yaptı. Tenis kıyafetleri içindeki çift, "20 yıldan fazladır süren bir tenis maçının sonunda raketlerimizi indiriyoruz" sözleriyle ayrılıklarını duyurdu.

Açıklamada boşanma davasını 2023 yılında ortaklaşa açtıklarını belirten çift, çocuklarına olan bağlılıklarını ve sevgilerini sonsuza kadar paylaşacaklarını ifade etti.

2010 Yılında Evlendiler


2010 Yılında Evlendiler

Sacha Baron Cohen ile Isla Fisher, 2001 yılında bir partide tanıştıktan sonra kısa sürede bir aşk yaşamaya başladılar. 2004 yılında nişanlanan çiftin üç yıl sonra ilk bebekleri dünyaya geldi. 2010 yılında Paris'te evlenen çiftin aynı yıl ikinci, beş yıl sonra da üçüncü bebekleri dünyaya geldi.

Rebel Wilson'ın Suçlamaları


Rebel Wilson'ın Suçlamaları

Bu ayrılık haberi, Sacha Baron Cohen'a yöneltilen suçlamalarla da gündeme geldi. Cohen, The Brothers Grimsby adlı filmde birlikte çalıştığı Rebel Wilson'ın anı kitabındaki iddialarla da konuşuluyor.

Wilson'a göre, Cohen çekimler sırasında ahlak dışı isteklerde bulunmuş ve kendisini zorlamıştı. Wilson, kitabında Cohen'ın kendisini çıplak sahnelerde oynamaya zorladığını iddia etti. Cohen ise bu iddiaları yalanladı.

Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER