Mustafa Mert Koç'tan Yeni Açıklamalar

Mustafa Mert Koç'tan son açıklamaları ve güncel gelişmeler hakkında detaylı bilgi burada! Koç'un son sözleri ve düşünceleri için tıklayın.

Mustafa Mert Koç'tan Yeni Açıklamalar

Geçtiğimiz gün Armutlu'daki bir mekan çıkışında görüntülenen Mustafa Mert Koç, arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirdiğini belirtti. Koç, aynı zamanda yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy ile birlikte yemek yediklerini ve yeni bir şarkı için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Yeni Şarkı Yolda!

Mustafa Mert Koç, "Bu ay sonunda güzel bir şarkı daha çıkaracağız inşallah. Bir şey üretiyoruz ve karşılığında bu tepkiyi almak harika" ifadelerini kullandı. Yeni şarkıları için heyecanlı olduklarını dile getiren Koç, müzik çalışmalarının kendisine mutluluk verdiğini belirtti.

Çağatay Ulusoy Dostluğu

30 yaşındaki oyuncu, yakın arkadaşı Çağatay Ulusoy ile olan dostluğundan da bahsetti. "Çağatay'la birlikte keyifli vakit geçiriyoruz. Bana çok güzel melodiler veriyor. Bizim samimiyetimiz çok iyi, dostluğumuzun sağlamlığının sebebi sanırım bu" diyen Koç, birlikte aynı zamanda iyi anlaştıklarını ve dostluğunun temelinde uyumun yattığını söyledi.

Müzik çalışmalarının yanı sıra arkadaşlarıyla vakit geçirmenin de kendisine iyi geldiğini belirten Mustafa Mert Koç, hayranlarına da selam göndermeyi ihmal etmedi.

Kaynak: Milliyet


Mustafa Mert Koç'tan Yeni Açıklamalar
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2024, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER