İkiz Bebek Sürprizi ve Aile Mutluluğu

İkiz bebek sürprizi ailenize neşe ve mutluluk getirecek! İkiz bebeklerin doğumuyla aile bağları daha da güçlenecek, birlikte yaşanan anılar unutulmaz olacak.

İkiz Bebek Sürprizi ve Aile Mutluluğu

İkiz Bebek Sürprizi


İkiz Bebek Sürprizi

Ünlü bir oyuncu ve model eşi mutlu bir yuva kurmuştu ve ikinci bebeklerini bekliyorlardı. Ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaştılar ve bir değil iki bebek yani ikizlerini dünyaya getirdiler.


İkiz Bebek Sürprizi ve Aile Mutluluğu

Rol aldığı The Walking Dead dizisiyle tanınan 41 yaşındaki Tom Payne ile 34 yaşındaki model eşi Jennifer Akerman, 2020 yılında evlenmiş ve ilk bebeklerine 2022 yılında kavuşmuşlardı. Jennifer Akerman'ın hamileliği sonucunda ikinci bebeklerine kavuşmayı beklerken, ikiz bebeklerinin doğumuna şahit oldular.

Nikah Tazeleme ve Aile Geçmişi


Nikah Tazeleme ve Aile Geçmişi

Tom Payne ile Jennifer Akerman, 2020 yılında resmi olarak hayatlarını birleştirmiş ve 2022 yılında da nikahlarını tazelemişlerdir. İkilinin ilişkisi 2013 yılına dayanmaktadır ve beş yıllık birlikteliklerinin ardından nişanlanmışlardır. Jennifer Akerman, ünlü oyuncu Malin Akerman'ın kardeşidir.

İlk çocukları Harrison'ın doğumuyla da sosyal medyada sevinçlerini paylaşan çift, bu sürpriz ikiz bebeklerle birlikte ailelerine büyük bir mutluluk yaşatmaktadır. Tom Payne, ikiz bebeklerin doğumuyla ilgili detayları içeren bir podcast yayını hazırlayacaklarını duyurdu.


İkiz Bebek Sürprizi ve Aile Mutluluğu

Aile, ilk çocuklarını beklerken birden ikiz bebek sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor. Tom Payne, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, "1 Nisan 2024'te ailemize ikiz bebeklerin katıldığı haberini paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Harrison'ın artık iki kardeşi var. Bu beklenmedik sürpriz bizi çok mutlu etti." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2024, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER