İnci Taneleri Son Bölüm Özeti ve Gelişmeler

İnci Taneleri son bölümde neler oldu? Ana karakterler arasındaki gelişmeler ve sürpriz olaylar. Dizinin heyecan dolu özeti burada!

İnci Taneleri Son Bölüm Özeti ve Gelişmeler

İnci Taneleri'nde Yaşananlar


İnci Taneleri'nde Yaşananlar

Kanal D'de perşembe akşamları ekrana gelen İnci Taneleri'nin son bölümünde; Azem’den ayrılan Dilber aşk acısıyla yıkıldı. Üzüntüsünü en yakın arkadaşları ile atlatmaya çalışan Dilber, Havva Öğüt’ün seslendirdiği 'Şikayet Olmasın da Bak Ne Haldeyim' türküsünü dinlerken Azem ile yaptığı son konuşmayı hatırlayarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Azem ve Piraye Arasındaki Gelişmeler


Azem ve Piraye Arasındaki Gelişmeler

Azem, Piraye’nin pavyona gelmesinden sonra onunla yüzleşmeye karar verdi ve Piraye’yi yemeğe davet etti. Dilber ile ayrıldıklarını Piraye’ye açıklayan Azem, oğlu Cihan’ı bulduğunu; kızı Nehir’i ise hâlâ aramaya devam ettiğini Piraye ile paylaştı.

Nusret'in Tahliyesi ve Sırat ile Yüzleşmesi


Nusret'in Tahliyesi ve Sırat ile Yüzleşmesi

Cezaevinde yatan Nusret sonunda tahliye oldu. Ailesine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Nusret’in ilk durağı Sırat oldu. Hastaneye giderek Sırat ile yüzleşen Nusret’in tahliyesinin hikayenin gidişatını nasıl değiştireceği şimdiden merak konusu oldu.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM... BUZLAR ERİYOR


İnci Taneleri Son Bölüm Özeti ve Gelişmeler

FİNAL SAHNESİ YÜREK YAKTI

TÜM KATEGORİLERDE İLK SIRADA

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan'la birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

  • İnci Taneleri’nin 12’nci bölümü yine izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
  • Duygusal sahneleri ile dikkat çeken bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu.
  • Çarpıcı diyalogları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

Milliyet

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2024, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER