Kanal D'nin Emmy Ödüllü Dizisi 'Yargı' Büyük Final Öncesi Heyecan Dorukta

Kanal D'nin Emmy Ödüllü Dizisi 'Yargı' büyük final öncesi izleyicileri heyecanlandırıyor! Olay dolu sezonun sonuna doğru dorukta yaşanan gelişmeleri kaçırmayın.

Kanal D'nin Emmy Ödüllü Dizisi 'Yargı' Büyük Final Öncesi Heyecan Dorukta

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı', büyük final öncesi izleyicilerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Önceki gece yayınlanan yeni bölümüyle iki kategoride zirvede yer alan dizi, sosyal medyada da en çok konuşulan konular arasında yer aldı. #Yargı etiketiyle Twitter'ın trend topic listesinin en üst sırasına yerleşen dizi, binlerce kullanıcıdan mesaj aldı.

Bölüm, Ilgaz'ın (Kaan Urgancıoğlu) bir arabanın bagajındaki halleriyle başlayarak izleyicilere gerilim dolu anlar yaşattı. Ceylin (Pınar Deniz) ve Ilgaz'ın romantik anları ilişkilerini daha da güçlendirirken, Ilgaz'ı beş gün sonra rehin alacak düşmanın gölgesi ise köşede bekliyordu. Bölümün finali ise izleyenleri şaşırtmayı başardı.

Üç sezon boyunca ekranda olan 'Yargı', 26 Mayıs'ta yayınlanacak olan final bölümüyle seyircilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Final bölümü, büyük bir organizasyonla izleyicilerle buluşacak.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2024, 07:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER