Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar

Lüks malikanede yaşanan gizem dolu olayları keşfedin. Bu etkileyici hikaye sizi içine çekecek ve sürükleyici bir serüvene hazır olun.

Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar

Hatta ekipler çiftin yaşadığı  lüks malikaneyi çembere aldı. Sonra da karısına şiddet uyguladığı ileri sürülen iş insanını kelimenin tam anlamıyla yaka- paça, yalın ayak alıp götürdü. Bir zamanlar gösterişli bir şekilde evlenen bu ünlü çift şimdi boşanma aşamasında. Üstelik bu süreçte şaşırtan iddialar da havada uçuşuyor.


Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar

Polis Müdahalesi ve Boşanma Davası


Polis Müdahalesi ve Boşanma Davası

Gelin bir bakalım bu ünlü çifte ve kocasından şiddet gördüğünü ileri süren TV yıldızının anlattıklarına. Kavgaları sokağa taşan ve ancak polis ekipleriyle yatıştırılan bu ünlü çift, sunuculuğunu üstlendiği Selling Sunset adlı programla tanınan Christine Quinn ile kendini erken yaşta emekli eden iş insanı kocası Christian Richard. Geçtiğimiz hafta evlerinde yaşanan ve kavgaya dönüşen tartışma polis tarafından yatıştırılan çift; şimdi boşanma yolunda. 2019 yılında gösterişli bir düğünle kurdukları yuvaları dağılmak üzere. 35 yaşındaki Quinn'in iddiasına göre milyonluk malikanelerinde yaşanan tartışma sırasında Christian Richard, karısına içinde şişe bulunan bir poşet fırlattı. Fakat poşet Quinn yerine 4 yaşındaki oğluna çarptı. Sonra işin içine polis karıştı... Ekipler çiftin malikanesinin etrafını sardı ve Richard'ı üzerinde bornozuyla yalın ayak gözaltına aldı. Çiftin küçük oğlu için ise bir ambulans çağrıldı ve babasının fırlattığı şişeden zarar gören çocuk hastaneye kaldırıldı.


Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar

Çarpıcı İddialar ve Gerilim Dolu Anlar


Çarpıcı İddialar ve Gerilim Dolu Anlar

Christine Quinn de bu olayın ardından hemen kocası hakkında uzaklaştırma kararı çıkartmak için harekete geçti. Bu arada Quinn, artık kanlı bıçaklı hale geldiği kocası hakkında akıl almaz iddialarda bulunuyor. Bunlardan biri de Christian Richard'ın, "canına kıyma numarası" yaptığı. Bu iddiaların, Quinn'in eşine karşı açtığı uzaklaştırma kararı davasının iddianamesinde bulunduğunu da hatırlatalım. Quinn'in iddiasına göre Christian Richard, geçen yıl Paris Moda Haftası'nın ardından kocasıyla buluştuğu Macaristan'ın başkenti Budapeşte'te ilginç bir olay yaşadı. Christine Quinn'in anlatısına göre olay şöyle gelişti: "Onu gerçekten önemseyip önemsemediğimi test etmek için canına kıyıyor numarası yaptı. Richard o anda bana kızgındı. Bana neden çalışmak istediğimi soruyordu. Her şeyi kendisinin karşılayacak güçte olduğunu söylüyordu." Christine Quinn sonra yaşananları ise şöyle anlattı: " O akşam otel odamızdaydık. Richard bir sürü ilacı avucuna koydu ve sanki suyla içiyormuş gibi yatı. O sırada elindeki bazı haplar yere döküldü. Sonra da bana dönüp 'ölüyorum' dedi. Sonra Christine Quinn kocasına "Benden ne istiyorsun?" diye sordu. Bunun üzerine Richard da karısına 'Sadece benimle kalmanı" diye yanıt verdi. Bu kısa konuşmanın ardından Christine Quinn, kocasına kaç tane ilaç yuttuğunu sordu. Kocası da ona o gün daha önce yuttuğu ilaçları söyledi. O sırada Quinn büyük bir çaresizliğe kapıldığını anlattı. Nasıl yardım çağıracağı konusunda endişe ettiğini çünkü kendi evlerinde değil yabancı bir ülkede bulunduklarını söyledi. 'TESTİ GEÇTİN... BENİ GERÇEKTEN SEVİYORSUN': Bu arada Richard sanki bilincini kaybediyormuş gibi bir görüntü sergiledi. Ama kısa bir an sonra Quinn'in anlattığına göre kocası birden kendine geldi ve dönüp ona "Testi geçtin... Beni gerçekten seviyorsun" dedi. Christine Quinn'in dava belgelerinde bu konuda anlattıkları şöyle sona eriyor: " Onun intihar numarası yaptığını fark edince çok korktum. Çünkü onun daha neler yapabileceğini düşündüm."


Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar

Olayların Derinleşmesi ve Ev İçi Gerilim


Olayların Derinleşmesi ve Ev İçi Gerilim

Christine Quinn dava dokümanlarında başka iddialarda da bulundu. 18 Mart'ta meydana gelen tartışma sırasında kocasının kendisine evde dekoratif unsur olarak kullanan bazı eşyaları fırlattığını ileri sürdü. Bu eşyalardan bazılarının kendisine isabet etmediğini ancak kutulardan birinin kendisine çarptığını söyledi Quinn. Hatta ileri sürdüğüne göre tartışmanın ilerleyen aşamasında Richard evin içine tuvaletini bile yaptı.


Lüks Malikanede Yaşanan Olaylar
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER