Meksika'da 2024 Miss Universe Yarışması ve Suudi Arabistanlı Model Rumy Al Qahtani

Meksika'da 2024 Miss Universe Yarışması'nda parlayan Suudi Arabistanlı model Rumy Al Qahtani'nin hikayesi. Güzellik, moda ve rekabet dolu bu unutulmaz anı kaçırmayın!

Meksika'da 2024 Miss Universe Yarışması ve Suudi Arabistanlı Model Rumy Al Qahtani

Meksika'da 2024 Miss Universe Yarışması Düzenlenecek

Meksika'da eylül ayında düzenlenecek olan "2024 Miss Universe" (Kainat Güzeli Yarışması) heyecanla bekleniyor. Suudi Arabistan'ın yarışmaya ilk kez bir aday göndereceği yönündeki iddialar ise doğrulanmadı.

Suudi Arabistanlı Model Rumy Al Qahtani Meksika'daki Yarışmaya Katılacak

Rumy'nin açıklamaları: 24 Mart'ta sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarda Kainat Güzeli Yarışması'nda Suudi Arabistan'ı temsil edecek olmanın gururunu yaşadığını belirten Rumy, organizasyonun resmi açıklamasına henüz yanıt vermedi.

Miss Universe Yönetimi: Organizasyon sözcüsü, Suudi Arabistan'ın henüz resmi bir seçim süreci gerçekleştirmediğini ve bu nedenle Rumy'nin katılım iddiasının yanıltıcı olduğunu belirtti. Suudi Arabistan'ın yarışmaya katılmak istemesi durumunda diğer adaylarla aynı süreçten geçeceği vurgulandı.

İnceleme Başlatıldı: Miss Universe yönetimi, Suudi Arabistan'ın bu yılki yarışmaya katılması için resmi bir başvuru olmadığını açıkladı. Ancak ülkenin katılım talebinin olması durumunda bir inceleme sürecinin başlatılacağı ve başvurunun onaylanması gerektiği belirtildi.

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2024, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER