Mustafa Ceceli'nin Filistin'e Destek Mesajı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli'den duygusal bir mesaj: Filistin'e destek olmalıyız. Mustafa Ceceli'nin Filistin'e destek mesajı ve duygusal ifadeleri hakkında detaylar burada!

Mustafa Ceceli'nin Filistin'e Destek Mesajı

Etkinlikte Akçıl'dan Filistin'e Destek Mesajı

Etkinliğin son gününde Arkeoloji Müzesi Meydanı’nda sahneye çıkan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, hem kendi şarkılarını hem de başka sanatçılar için bestelediği eserleri seslendirdi. Sahnede performans sergileyen Ceceli, İsrail’in işgali altındaki Filistin'e destek vermek amacıyla hareketli bir an yaşattı.

Filistin bayrağını alnına koyarak öpen Ceceli, “Katil Netanyahu bizi duysun” diyerek alandaki kalabalığı harekete geçirdi. Şarkıcı, seyircilere “Özgür Filistin” sloganları attırdı ve duygusal anlar yaşattı.

O anın etkileyici görüntülerini sosyal medyada paylaşan Ceceli, konserlerin azaltılmaması gerektiğini belirterek, sanatçıların seslerini yükseltmesi ve Filistin halkına destek olması gerektiğini vurguladı.

  • Mustafa Ceceli: "Konserler azaltılmamalı, tam tersi olmalı. Konserlere giden sanatçılar seslerini yüksek çıkarmalı. Müzik sektöründe çalışan milyonlarca insan evine ekmek götürürken, aynı zamanda Filistin halkına destek olmalı."
Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER