Nejat İşler ve Dünya Tiyatro Günü Kutlamaları

Nejat İşler'in unutulmaz performansları ve Dünya Tiyatro Günü kutlamalarıyla dolu bir içerik. Dünya Tiyatro Günü'nü Nejat İşler ile kutlayın!

Nejat İşler ve Dünya Tiyatro Günü Kutlamaları

Dünya Tiyatro Günü Kutlamaları


Dünya Tiyatro Günü Kutlamaları

Birbirinden ünlü isimler, Dünya Tiyatro Günü için Tophane Bitiyatro'da buluştular. Etkinlik kapsamında, dünyanın en önemli oyun yazarlarından Edward Bond da ölümünden 24 gün sonra anıldı.

Nejat İşler'in Okuduğu Dünya Tiyatro Bildirisi

2014 yılında Bitiyatro dergisi için yazılan bir yazı, Dünya Tiyatro Günü'nde, dünyanın geldiği hal ve durum açısından önemli bir bildiri olarak Nejat İşler tarafından okundu. İşler, "USTAMIN TİYATROSU" olarak nitelendirdiği Tophane Bitiyatro'yu ziyaret ederek, güzel bir oyun izlediğini belirtti.

Nejat İşler'in Futbol ve Tiyatro Hakkındaki Görüşleri


Nejat İşler'in Futbol ve Tiyatro Hakkındaki Görüşleri

İşler, gazetecilerle yaptığı bir söyleşide, spor ve tiyatro arasındaki dengeye dair düşüncelerini paylaştı. Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki olaylar hakkında endişelerini dile getirerek, futbolun zamanla endüstriyelleştiğini ve temizliğini kaybettiğini ifade etti. Ayrıca, tiyatro ile futbol arasında kendi tercihini yaparak, tiyatroya olan ilgisini vurguladı.

Nejat İşler'in Spor Kulübü Başkanlığı ve Asbaşkanlık Deneyimi

2015-2017 yılları arasında Gümüşlükspor'da başkanlık yapan Nejat İşler, spor kulüplerine duyduğu ilgiyi ve desteği gösterdi. Daha sonra Gümüşlükspor futbol takımının asbaşkanı olan İşler, spor camiasındaki rolünü sürdürdü. Ayrıca, fanatik bir Fenerbahçeli olarak bilinen İşler, tutkulu taraftarlığıyla da dikkat çekiyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2024, 08:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER