Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan aşkı hakkında merak ettiğiniz her şey bu içeriğimizde! İkilinin ilişkisi, aşk hikayeleri ve daha fazlası burada.

Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı

Nesrin Cavadzade ile oyuncu Gökhan Alkan, 'Yasak Elma' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Nişanlanan ve evlilik hazırlıkları yapan çift, 2022'de yollarını ayırmıştı. Kafa yapılarının farklılığı ve hayata bakış açılarının çatışması nedeniyle aşklarını sonlandıran Cavadzade ve Alkan, ilişkilerine nokta koymuştu.


Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı

Nesrin Cavadzade'nin Yeni Aşkı


Nesrin Cavadzade'nin Yeni Aşkı

Uzun süredir adı kimseyle anılmayan Nesrin Cavadzade, Etiler'de yeni sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanın cam kenarında romantik anlar yaşayan çift, görüntülendiklerinde dikkatleri üzerlerine çekmişlerdi. Cavadzade, muhabirlerin sorularını yanıtlarken yeni aşkını ailesiyle tanıştırdığını ve annesinin beğendiğini belirtmişti.

"Annem Beğendi!"

Geçtiğimiz hafta Etiler'de objektiflere takılan ünlü isim, muhabirlerin sorularını yanıtlamıştı. "Annemiz ile tanıştı mı sevgiliniz? Anneniz beğendi mi?" sorusuna "Evet tanıştılar, beğendi beğenmez olur mu!" yanıtını veren Cavadzade, yeni aşkını ailesiyle tanıştırdığını açıklamıştı.


Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı

"IBAN Atayım"

Bir gün Bebek'te görüntülenen Nesrin Cavadzade, kendisini çeken gazetecileri gördüğünde arabasına binmişti. Bayram tatilinde nerede olacağını soran muhabirlere Cavadzade, “Datça'da annemin yanına gidiyorum” açıklamasında bulunmuştu. Valetine para vermek için çantasını ve ceplerini kontrol eden Cavadzade, "Eyvah bozuk paralarım var, ne yapacağız şuradan para çekeyim" diyerek ineceği sırada valeye "IBAN atayım isterseniz" diyerek para göndermişti. Ardından arabasıyla uzaklaşmıştı.


Nesrin Cavadzade ve Gökhan Alkan Aşkı
Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2024, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER