Nuri Alço Hastaneden Taburcu Oldu

Komik ve eğlenceli karakter Nuri Alço hastaneden taburcu olurken yaşadığı komik maceraları konu alan eğlenceli bir içerik.

Nuri Alço Hastaneden Taburcu Oldu

Nuri Alço Hastaneye Yatırıldı


Nuri Alço Hastaneye Yatırıldı

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beyin damarında pıhtı atan Alço, yoğun bakıma alındı. Eskişehir Şehir Hastanesi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço'nun durumuyla ilgili bilgi vererek şu ifadeleri kullandı: "Sanat dünyamızın önemli isimlerinden Nuri Bey'i hastanemizde misafir etmekteyiz. Temel olarak üç problemi var. İlk problemi ve esas olarak başlangıç aşamasında nörolojik sıkıntılar vardı. Şu an itibarıyla bu problem açısından stabil seyretmekte. Bir güç kaybı yok, konuşmasında bir problemi yok."


Nuri Alço Hastaneden Taburcu Oldu

Sevindiren Haber: Yoğun Bakım Süreci Sonlandı


Sevindiren Haber: Yoğun Bakım Süreci Sonlandı

Alço'nun eşi Burcu Alço, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti. Normal odaya geçtik. Binlerce şükür... Şimdi benim bayramım işte" ifadelerini kullanmıştı.

Nuri Alço yoğun bakımdan çıktığında yayınladığı videosuyla sevenlerinin yüreklerine su serpmişti. Alço: "Sevgili dostlarım, yalan yanlış haberlere inanmayın. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. En kısa zamanda geleceğim. Zaten yoğun bakımdan çıktım. Çok teşekkür ediyorum, sağ olun" diyerek sevenlerini bilgilendirmişti.

Burcu Alço'dan Son Dakika Açıklaması: 12 gündür tedavisi süren Nuri Alço'dan iyi haber geldi. Burcu Alço, yaptığı yeni açıklamada usta oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

Alço'nun eşi Burcu Alço'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Bu zorlu süreçte yanımızda olup desteğini esirgemeyen herkese ne kadar teşekkür etsem az... Yarın taburcuyuz. 'Evimize seni götüreceğim' demiştim aşkım. Seni çok seviyorum çok... Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..." ifadelerini kullandı.


Nuri Alço Hastaneden Taburcu Oldu
Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2024, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER