Oyuncuların Samimi Davranışları ve İlişki Dedikoduları

Oyuncuların setteki samimi davranışları ve ilişki dedikoduları hakkında merak ettikleriniz burada! Ünlülerin arasındaki yakınlıkları ve dedikoduları keşfedin.

Oyuncuların Samimi Davranışları ve İlişki Dedikoduları

Oyuncuların Gece Boyu Samimi Hali


Oyuncuların Gece Boyu Samimi Hali

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile meslektaşı Burak Deniz, geçtiğimiz sene Bodrum Türkbükü'nde bir markanın davetine katıldı. Gece boyunca birbirinden ayrılmayan ikili, samimi görüntüler vererek organizasyonun en çok konuşulan isimlerinden biri oldular. Saatlerce dans eden ve yakın tavırlar sergileyen Burak Deniz ile Bestemsu Özdemir arasındaki yakınlaşma, birlikteliğe dönüştüğü iddialarına neden oldu.

Burak Deniz'in Açıklaması


Burak Deniz'in Açıklaması

33 yaşındaki Burak Deniz, aşk iddialarıyla ilgili "Gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok arkadaşımla birçok davette zaman geçiriyorum. Bestemsu ile de zaman geçirdik." şeklinde bir açıklama yaparak dedikoduları ne doğrulamış ne de yalanlamıştı.

Bestemsu Özdemir'in Tavrı


Bestemsu Özdemir'in Tavrı

Güzeller güzeli Bestemsu Özdemir ise konuyla ilgili olarak "Özel hayatım hakkında konuşmuyorum. Bir gün inşallah bir yerde görüntülersiniz ve bu sorular son bulur" diyerek ilişki sorularına net cevap vermemişti. Özel hayatına dair ayrıntıları paylaşmaktan kaçınan genç oyuncu, dedikodular hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordu.

Oyuncuların Tepkisi


Oyuncuların Tepkisi

Bestemsu Özdemir, son olarak önceki gün Etiler'de düzenlenen özel bir davete katıldı. Muhabirlerin ilişki sorularına verdiği cevapta "Özel hayatım hakkında konuşmayı tercih etmiyorum. Burak Deniz ile yaşadığımız iddialar gerçek dışı. Ben kimseye özel hayatımdan da bahsetmeyen birisiyim." diyerek dedikodulara karşı duruşunu net bir şekilde ortaya koydu.

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2024, 08:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER