Özge Gürel: Oyunculukla Değişen Hayatım

Özge Gürel'in oyunculukla değişen hayatını, kariyerini ve deneyimlerini keşfedin. Genç yetenek hakkında ilginç detaylar ve başarı hikayeleri burada!

Özge Gürel: Oyunculukla Değişen Hayatım

Alem dergisine verdiği röportajda Özge Gürel, oyuncu olmanın hayatında yarattığı değişimleri anlattı. Kendisine yöneltilen, "Oyuncu olduktan sonra kendinde belirgin bir değişim hissettin mi? Mesleğin sana neler kattı?" sorusuna Gürel, şu şekilde yanıt verdi:

"İÇİMDEKİ KAOS DÜZENE GİRDİ"


Özge Gürel: Oyunculukla Değişen Hayatım

"Kendimi bildim bileli hayata karşı çok iştahlı oldum. Bu iştah aynı zamanda sürekli 'Neleri kaçırıyorum?' hissini de getiriyor. Aynı anda her şeyi yapmak istiyorsun. Müthiş bir kaos. Oyunculuk o kadar alan açtı ki bana, bu iştah ve merak avantaja dönüştü. Yaptığım ve yapmak istediğim her şey, aynı zamanda amacıma da hizmet etmeye başladı. İçimdeki kaos da böylelikle düzene girdi."

"DAHA BÜYÜK BİR BASKI OLABİLİR Mİ?"


Özge Gürel: Oyunculukla Değişen Hayatım

"Daha önce verdiği bir röportajda 'Jest severim, fedakârlık sevmem' diyen oyuncu, o cümlelerine açıklık getirip, 'Fedakârlık dediğimiz şey benliğimizi hırpalıyor. Kararlarımızın sorumluluğunu karşı tarafa yüklüyoruz. Daha büyük bir baskı olabilir mi? Sevgiyle esir etmek bu. Benim için dostlarımın, sevgilimin, ailemin bir şeyler feda etmesini neden isteyeyim ki? Sevdiğimiz insanı eksiltmek değil, çoğaltmak isteriz' ifadelerini kullandı."

  • Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2024, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER