Prenses İman'ın Mutlu Günü

Prenses İman'ın mutlu günü geldi! Harika anlar, sevgi ve neşe dolu anılarla dolu bir düğün hikayesi. Keyifli bir masalın başlangıcı burada!

Prenses İman'ın Mutlu Günü

Ama bir de taçsız kalan kraliyet aileleri var. Onlar tahtlarını, taçlarını artık geride bırakmış olsalar da yine de ilgi çekmeyi sürdürüyorlar. Üstelik yeni kuşaklar geldikçe de bu durum değişmiyor. Hayatlarındaki gelişmeler, değişiklikler herkesin ilgisini çekiyor.

İran'ın Prensesi İman ve Bradley Sherman'ın Nişanı


İran'ın Prensesi İman ve Bradley Sherman'ın Nişanı

İran'ın son şahı Rıza Pehlevi'nin ailesi, 1979 yılında ülkelerinde yaşanan siyasi değişikliklerden sonra ABD ve Fransa'da yaşıyor. Farah Diba, ailesinin başı olarak görülüyor. Kocası hayatta olmasa da bir zamanlar ülkenin imparatoriçesi olan Farah Diba, bugün 84 yaşında bir büyükanne.


Prenses İman'ın Mutlu Günü

Genç Çiftin Romantik Nişan Töreni


Genç Çiftin Romantik Nişan Töreni

Prenses İman ve Bradley Sherman'ın nişanı resmi bir şekilde değil, aile arasında bir kumsalda gerçekleşti. Sherman, gül yaprakları ve güllerle süslenmiş bir takın altında sevgilisinin önünde diz çökerek ona evlenme teklif etti. Genç kız da gözyaşları içinde teklifi kabul etti ve iki gencin parmaklarına yüzükler takıldı.


Prenses İman'ın Mutlu Günü

Prenses İman, babası eski bir veliaht olduğu için "prenses" unvanı taşıyor. 29 yaşındaki İman ve Bradley Sherman, finans sektöründe çalışıyor. Çift, 2017 yılında ortak bir arkadaşları aracılığıyla tanıştı. Sonradan dostlukları aşka dönüştü ve şimdi de hayatlarının geri kalanını birlikte geçirmeye karar verdiler.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER