Rubato: Yeni Klip Çalışmalarıyla Heyecan Veriyor

Rubato, yeni klip çalışmalarıyla müzik dünyasında heyecan yaratıyor. Sanatçının enerjisi ve özgün tarzıyla dikkat çekiyor. İzlemeye hazır olun!

Rubato: Yeni Klip Çalışmalarıyla Heyecan Veriyor

Girne'de müzikseverlerle buluşan Rubato, son albümlerinde yer alan Tan Taşcı imzalı 'Sen Tükendin Ben Tükendim' şarkısını video klibe dönüştürerek dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Grup, yeni klip çalışmalarıyla heyecan yaratmayı hedefliyor.

Müzik Kültüründe Değişen Trendler


Müzik Kültüründe Değişen Trendler

Son zamanlarda arabesk müziğe olan ilginin arttığını belirten Rubato'nun solisti Özer Arkun, müzik kültürünün zamanla değiştiğini vurguluyor. Özer Arkun, "Eskiden Müslüm Gürses dinlemek 'kıroca' görülürken, Murathan Mungan'ın 'Aşk Tesadüfleri Sever' albümü ile bu algının değiştiğini gördük. Şimdi ise arabesk müziğe olan ilgi git gide artıyor." şeklinde konuştu.

Müslüm Gürses'in Ardından


Müslüm Gürses'in Ardından

Ünlü arabesk sanatçısı Müslüm Gürses'in 2012 yılında geçirdiği ameliyat sonrası yaşadığı sağlık sorunlarına dikkat çeken Özer Arkun, "Müslüm Baba'nın ardından arabesk müziğe olan ilginin arttığını söyleyebiliriz. Onun eşsiz yorumları ve etkileyici şarkıları, hala dinleyicileri büyülemeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Genç Kuşağı Kazanmak İçin Çalışıyoruz


Genç Kuşağı Kazanmak İçin Çalışıyoruz

Rubato'nun solisti Özer Arkun, arabesk müziğin genç kuşaklar arasında da ilgi görmesine dikkat çekerek, "Z kuşağını da müziğimizle yakaladık. Televizyon programlarında rap şarkıcılarla düet yaparak genç dinleyicilerin de ilgisini çekmeyi başardık. Özellikle çocuklarımızın beğenilerini alarak müziğimizi genç kuşağa test ediyoruz." sözleriyle genç kuşağı kazanmak için verdikleri çabayı vurguladı.

  • Not: Müslüm Gürses, 2013 yılında akciğer ve kalp yetmezliği nedeniyle hayata veda etmiştir.
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER