Yargı Dizisinin Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu

Yargı dizisinin başarılı savcısı Kaan Urgancıoğlu hakkında merak ettiğiniz her şey burada! Ilgaz Savcısı'nın sırları ve karakter analizi için tıklayın.

Yargı Dizisinin Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu

Yargı'nın Ilgaz Savcı'sı Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz haziran ayında Burcu Denizer ile Atina'nın Türkiye Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikâh töreniyle hayatını birleştirmişti.

Özel Hayatında Mutlu Bir Başlangıç


Özel Hayatında Mutlu Bir Başlangıç

Ünlü çift, geçtiğimiz aralık ayında 'Ardıç' adını verdikleri oğullarının doğumu ile ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı.

Baba Olmanın Anlamı


Baba Olmanın Anlamı

Kaan Urgancıoğlu, oğlu Ardıç'la beraber değişen hayatını şu sözlerle anlattı: "Baba olmak nasıl bir his? Tarifi zor. Bir yere de geç kalabiliyorum ona bakarken. Çünkü zaman kavramını kaybediyorum. Sakin bir çocuk. Eşim Burcu'ya yardım etmeye çalışıyorum, yardımcımız ise yok."

Stilinden Ödün Vermeyen Oyuncu


Stilinden Ödün Vermeyen Oyuncu

Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi'nin Uluslararası Emmy Ödülleri'nde Yargı dizisinin başarısıyla öne çıkan Kaan Urgancıoğlu, tarzıyla da dikkat çekiyor. Ödül törenindeki farklı tarzıyla ilgili olarak, "Herkes farkındaymış bir tek ben değilmişim. Sonra da arkasında durdum bu kararımın." şeklinde konuştu.

Oyunculuğunun Derinlikleri


Oyunculuğunun Derinlikleri

Kaan Urgancıoğlu, Yargı dizisinde 'Defne' karakterinin kaybolduğu bölümün çekimlerinde zor anlar yaşadığını belirtti. Sahnenin kendisini çok etkilediğini ve çekim sonrasında duygusal anlar yaşadıklarını paylaştı.

İlgaz Karakteriyle Özdeşleşme


İlgaz Karakteriyle Özdeşleşme

Pazar akşamları Kanal D'de yayınlanan Yargı dizisinde 'Ilgaz' karakterini canlandıran Urgancıoğlu, karakterle özdeşleştiğini şu sözlerle aktardı: "Bazen normal hayatımda bir şey söyleyeceğim zaman içimden Ilgaz çıkıyormuş gibi hissediyorum. Birine bir şey anlatmak istediğimde çok net ve ne istediğini bilen biriyim. Bunun Ilgaz'dan bana geldiğini hissediyorum."

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER