'Türk Rambo' Serdar Kebapçılar hayatını kaybetti!

Türk sinemasının unutulmaz ismi 'Türk Rambo' olarak tanınan Serdar Kebapçılar'ın vefatı sinemaseverleri derin bir üzüntüye boğdu. İşte, usta oyuncunun hayatını kaybettiği haberinin detayları.

'Türk Rambo' Serdar Kebapçılar hayatını kaybetti!

Spor ve Sinema Dünyasına Damga Vuran Serdar Kebapçılar'ın Ardından


Spor ve Sinema Dünyasına Damga Vuran Serdar Kebapçılar'ın Ardından

'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando', 'Guıllano' gibi unutulmaz filmleriyle 1985-1990 yılları arasında Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Serdar Kebapçılar, hayatını kaybetti. Oyuncu Osman Avcı'nın sosyal medya üzerinden duyurduğu acı haber ile Türk sinema ve spor camiası yasa boğuldu.

Bir Sporcu ve Oyuncu Olarak Serdar Kebapçılar

Spor hayatına 12 yaşında halterle başlayan Serdar Kebapçılar, ilerleyen yıllarda vücut geliştirme alanında da büyük başarılara imza attı. 1978 yılında dünya 6'ncısı olan Kebapçılar, Türkiye'de de pek çok madalyaya layık görüldü. Doğal fit vücuduyla dikkatleri üzerine çeken Kebapçılar, Türk spor tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

Sinema Dünyasında İz Bırakan Filmler

Serdar Kebapçılar'ın başrolünde yer aldığı 'Karaşimşek', 'Korkusuz', 'Komando', 'Guıllano' gibi filmler, 1985-1990 yılları arasında izlenme rekorları kırdı. Bu filmler ABD'li şirketler tarafından da satın alındı ve geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Ancak kısa süren şöhretinin ardından ekranlardan uzak kalan Kebapçılar, sonraki yıllarda yeni projelerde yer almak istemesine rağmen istediği teklifleri alamayarak sinema dünyasından uzak kaldı.

Serdar Kebapçılar'ın Anısına


'Türk Rambo' Serdar Kebapçılar hayatını kaybetti!

1958 doğumlu olan Serdar Kebapçılar, hem spor hem de sinema camiasında bıraktığı iz ile her zaman hatırlanacak bir isim olacak. Türk sinemasına ve sporuna yaptığı katkılarla unutulmaz bir yer edinen Kebapçılar, sevenleri tarafından her zaman minnetle anılacak.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 21:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER