Nurgül Yeşilçay'ın Sağlıklı Yaşam Tarzı

Nurgül Yeşilçay'ın sağlıklı yaşam tarzı hakkında ipuçları ve öneriler. Beslenme, egzersiz ve sağlık konularında bilgileri keşfedin ve sağlıklı yaşamı yakalayın.

Nurgül Yeşilçay'ın Sağlıklı Yaşam Tarzı

Renkli kişiliğiyle tanınan Nurgül Yeşilçay, sadece oyunculuk kariyeriyle değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Son olarak, verdiği kilolarla ilgili yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturdu.

15 Kilo Vermenin Sırrı


15 Kilo Vermenin Sırrı

Ünlü oyuncu, "30 günde 17 kilo verdiği" iddialarına karşı çıkarak, gerçekleri paylaştı. "30 günde 17 kilo verilmez kızlar! 2 yılda 15 kilo! Hatta ilk aylar hiç veremeyip vazgeçmek istiyorsun, vazgeçmezsen vermeye başlıyorsun" diyerek, sağlıklı kilo vermenin önemine vurgu yaptı.

Açlık Orucu Yöntemi


Açlık Orucu Yöntemi

Nurgül Yeşilçay, fit görünümünün sırrını açlık orucu yöntemiyle koruduğunu belirtmişti. "Bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Tatlı ve çikolatadan uzak duruyorsun. Biraz da dikkat ediyorsun" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Güzellik Sırları


Güzellik Sırları

Formda kalmak için uyguladığı yöntemleri paylaşan Yeşilçay, "Gece yemek yemeyi bıraktım. 16 saat aç kalıyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ve yediklerime çok dikkat ediyorum. Gözaltı torbalarıma yumurta akı, selülitlerim için filtre kahve kullanıyorum. Biraz da zayıflığın tadını çıkarmak istiyorum" dedi.

  • Not: Kaynak: Milliyet
Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER