Selena Gomez ve Aşk Hayatı

Selena Gomez'un aşk hayatı hakkında merak ettikleriniz burada! Ünlü şarkıcının ilişkileri, aşkları ve romantik hayatıyla ilgili detaylar bu içerikte yer alıyor.

Selena Gomez ve Aşk Hayatı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez, 2010 yılında Kanadalı meslektaşı Justin Bieber ile aşk yaşamaya başladı. Bu ilişki dargın barışık devam etti ve 2018'de sona erdi. Bieber, Gomez'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra ünlü model Hailey Baldwin ile evlendi. Bu ayrılığın ardından Gomez, farklı isimlerle ilişkiler yaşadı. Drew Taggart, Charlie Puth ve The Weeknd gibi isimlerle birliktelikleri oldu.


Selena Gomez ve Aşk Hayatı

Benny Blanco ile Yeni Bir Aşk


Benny Blanco ile Yeni Bir Aşk

31 yaşındaki Selena Gomez, geçtiğimiz aralık ayında Justin Bieber'ın yakın arkadaşı ve iş ortağı ünlü müzik yapımcısı Benny Blanco (36) ile ilişkiye başladığını duyurdu. Gomez, Blanco ile mutlu bir ilişki yaşadığını ve onun için her şeyin daha iyi olduğunu belirtti.

Aile Kurma Planları


Aile Kurma Planları

Gomez'in yeni sevgilisi Benny Blanco, konuk olduğu The Howard Stern Show'da aile kurmaya hazır olduğunu açıkladı. Blanco, baba olma isteğini dile getirerek, "Bir sonraki hedefim baba olmak. Çocuklarla etkileşimde bulunmayı seviyorum, çünkü çocuklarla zaman geçirmek beni mutlu ediyor" dedi.


Selena Gomez ve Aşk Hayatı

Gomez ve Blanco'nun ilişkisi hakkında yapılan yorumlara cevap veren Gomez, "Her günümü onunla yaşadım, o benim her şeyim. Daha iyisini bulabileceğim birini görmüyorum. Onunla her şey daha güzel" şeklinde konuştu.


Selena Gomez ve Aşk Hayatı
Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2024, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER