Sinan Güleryüz Etiler'de Gece Geçirdi

Sinan Güleryüz, Etiler'de unutulmaz bir gece geçirdi. Ünlü isim, eğlenceli anlarını paylaştı, keyifli bir akşam geçirdi. Detaylar için tıklayın!

Sinan Güleryüz Etiler'de Gece Geçirdi

Sinan Güleryüz, Etiler'de Gece Geçirdi

Sinan Güleryüz, önceki gece Etiler'de görüntülendi. Kendisini benzincide görenlerle sohbet eden şarkıcı, "Bizim bölgedeki market kapandığı için ihtiyaçlarımı benzinciden karşılıyorum. Çocukları annesine bıraktım, im Özge şu an sette" şeklinde konuştu.

Yeni Şarkısı İçin Klip Arayışında


Yeni Şarkısı İçin Klip Arayışında

Güleryüz, eşi Özge Özder'in yaklaşan doğum günü için sürpriz bir plan yaptıklarını belirterek, "Yakında yeni bir şarkı ve klip geliyor. İdeal bir mekan arayışındayız. Farklı şirketlerle görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Oyunculuk Teklifleri ve Eşiyle Çalışmak


Oyunculuk Teklifleri ve Eşiyle Çalışmak

Ünlü şarkıcı, oyunculuk teklifleriyle ilgili soruları yanıtlarken, "Ekranda yer almayı düşünmüyorum demem. Teklif gelirse değerlendiririm. Ancak Özge gibi bir usta oyuncu eşim olduğu için karşılıklı projelerde yer almak zor olabilir. Onunla çalışmak büyük bir zorluk" şeklinde konuştu.

  • Özge ile Karşılıklı Oynamak: "Özge ile 'Sadakatsiz' dizisinde bir sahne paylaşmıştık. Onun karşısında oyunculuk yapmak gerçekten zor. Hem ödüllü bir oyuncu hem de eşim olması, beni daha da zorladı. Farklı duygular beslediğim biriyle karşılıklı sahnelerde yer almak emin olun kolay değil."

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2024, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER