Son Magazin Haberleri

Son magazin haberleriyle ilgili en güncel ve en ilginç gelişmeleri burada bulabilirsiniz. Ünlülerin son durumu, magazin dünyasındaki sıcak olaylar ve daha fazlası için bizi takip edin.

Son Magazin Haberleri

Alişan: "Mısır'a Gidiyoruz!"
Oğlu Burak'ın "Bizi Bebek'e götür" dediğini söyleyen Alişan, "Bu bayram Mısır'a gideceğiz. Çocuklar öyle istedi. 4 gün yokuz. Bu bayram sahne almıyorum" dedi. (Behlül AYDIN)


Son Magazin Haberleri

Kapalı Gişe Oyun "No Name"


Kapalı Gişe Oyun

Neslihan Yeldan ve Cenk Rofe, “No Name” isimli gösterilerini Zorlu PSM Studio’da kapalı gişe oynadı. Oyunda Yeldan 14 farklı kadını canlandırırken, Rofe ise müzikleriyle eşlik etti. Gösteri izleyicilerden büyük ilgi gördü. (Sayit DURMAZ)


Son Magazin Haberleri

Tayfun Duygulu: "Kıvanç'a Benzetilmek..."


Tayfun Duygulu:

90’ların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarda yanlış anlaşıldığını belirtti. Duygulu, aslında Tatlıtuğ'un oynadığı karakteri sevdiğini ve rolün kendisine çok yakın olduğunu ifade etti. (Behlül AYDIN)


Son Magazin Haberleri

Uluslararası Başarı: "Rüya"


Uluslararası Başarı:

Mert Yaran'ın yönettiği, Hamide Mete’nin kaleme aldığı kısa metrajlı film "Rüya", uluslararası alanda iki ödül kazandı. Oyuncuların performansıyla dikkat çeken film, Nijerya, Hindistan, Tayland ve İngiltere gibi ülkelerde gösterimdeydi. (Sayit DURMAZ)


Son Magazin Haberleri

Yonca Evcimik ve Özgür Aras: "Aşk ve Disiplin"


Yonca Evcimik ve Özgür Aras:

Yonca Evcimik ve Özgür Aras, Gonca Vuslateri'nin YouTube kanalına konuk oldu. Evcimik, aşk konusunda temkinli yaklaşırken, Aras disiplini Seda Sayan'dan öğrendiğini belirtti. İkilinin samimi sohbeti takipçilerinden büyük ilgi gördü. (Sayit DURMAZ)


Son Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 19:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER