Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Sezon Finali Heyecanı!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Sezon Finali Heyecanı! Kim kazanacak, kim kaybedecek? Büyük final heyecanıyla dolu bir bölüm sizi bekliyor. Heyecanı kaçırmayın!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Sezon Finali Heyecanı!

Sezona ara verecek olan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin 14’üncü bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Bünyamin Emirkıran’ın dizideki çarpıcı sözleri ve Umut’un karşı karşıya kaldığı tehlike izleyicileri adeta nefes kesiyor.

Emirkıran'ların Sonu Mu Geliyor?

Dizinin yayınlanan tanıtım filmlerinde Emirkıran ailesinin sonunun yaklaştığına dair ipuçları veriliyor. Umut'a kurulan tuzak ise hikayenin seyrini tamamen değiştirebilir. İzleyiciler, Umut'un içine düştüğü cehennemden kurtulabilecek mi merakla bekliyor.


Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Sezon Finali Heyecanı!

Oyuncu Kadrosu ve Yapım Bilgileri

Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Volkan Keskin'in üstlendiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı dizide Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi gibi usta isimler rol alıyor.

  • Bölüm: 14. Bölüm
  • Yayın Tarihi: 5 Haziran Çarşamba
  • Kanal: Kanal D

Sezon Finali ve Tutuklanma!

Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun sezon finali heyecanı 5 Haziran Çarşamba akşamı Kanal D'de yaşanacak. Umut'un tutuklanmasıyla aksiyon ve dram dolu bir final bölümü izleyicileri bekliyor.

Riza, özgürlüğüne kavuştu! - Tıkla ve İzle

Umut, tutuklandı! - Tıkla ve İzle


Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu Sezon Finali Heyecanı!

Kaynak: Milliyet

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, 11:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER